Σκέψεις για νέες προσθήκες

Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο να υπάρξουν νέες προσθήκες στο ρόστερ της ΑΕΚ, το προσεχές χρονικό διάστημα, εφόσον το κρίνει αναγκαίο ο Μιγκέλ Καρντόσο.

Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο να υπάρξουν νέες προσθήκες στο ρόστερ της ΑΕΚ, το προσεχές χρονικό διάστημα, εφόσον το κρίνει αναγκαίο ο Μιγκέλ Καρντόσο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Πορτογάλος τεχνικός φέρεται να έχει στραμμένη την προσοχή του στο κέντρο της άμυνας και στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής, όπου φέρεται να θέλει περισσότερες διαθέσιμες λύσεις. Προτεραιότητα για τον Καρντόσο φέρεται να αποτελεί η απόκτηση ενός πλάγιου μεσοεπιθετικού, πέρα από τη διαφαινόμενη μετεγγραφή του Ντανιέλε Βέρντε.

Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως η παρουσία των Ντέλετιτς και Αλμπάνη το επόμενο διάστημα, θα κρίνει κατά πολύ, το αν θα γίνει τελικά μια ακόμα προσθήκη στο ρόστερ. Παράλληλα, ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο να υπάρξουν πωλήσεις από την πλευρά της ΑΕΚ, κάτι που θα σημαίνει πως θα πρέπει να γίνουν κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ και την κάλυψη των κενών που θα δημιουργηθούν. Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι Μπάρκας και Γαλανόπουλος είναι οι δυο βασικοί υποψήφιοι να φέρουν προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.