Εντείνει τις επαφές ο Νταμπίζας

Ο Νίκος Νταμπίζας αναμένεται να έχει τις τελικές επαφές με τους υποψηφίους μετεγγραφικούς στόχους του Παναθηναϊκού τις προσεχείς ημέρες, προκειμένου να κλείσουν οι πρώτες προσθήκες στο “πράσινο” ρόστερ.

Ο Νίκος Νταμπίζας αναμένεται να έχει τις τελικές επαφές με τους υποψηφίους μετεγγραφικούς στόχους του Παναθηναϊκού τις προσεχείς ημέρες, προκειμένου να κλείσουν οι πρώτες προσθήκες στο “πράσινο” ρόστερ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο τεχνικός διευθυντής των “πράσινων” έχει στρέψει την προσοχή του στην ενίσχυση της άμυνας, με τους Μπαρτ Σένκεφελντ και Ζοάο Νούνιες να αποτελούν αυτή τη στιγμή εναλλακτικές επιλογές, αν δεν προχωρήσουν οι περιπτώσεις που βρίσκονται σε πρώτο πλάνο. 

Παράλληλα, οι “πράσινοι” συνεχίζουν τις προσπάθειες για την απόκτηση του Γκαγιάς Ζαχίντ από τον ΑΠΟΕΛ, με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο. Όσον αφορά στο θέμα του Βέρνον Ανίτα, οι “πράσινοι” περιμένουν να μείνει ο παίκτης ελεύθερος από τη Λιντς, πριν κινηθούν για την απόκτησή του. Πάντως, η συγκεκριμένη περίπτωση παραμένει δύσκολη. Τέλος, ο Νταμπίζας φέρεται να έχει προχωρήσει τις επαφές και με παίκτη για τα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής, με τον Μολό να αποτελεί εναλλακτική επιλογή. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.