Μπέκερ: “Μεγαλύτερος σεβασμός στον Τζόκοβιτς”

Ο Μπόρις Μπέκερ έπλεξε το εγκώμιο του Νόβακ Τζόκοβιτς και υπογράμμισε πως το κοινό του Γουίμπλεντον έπρεπε να έχει σεβαστεί περισσότερο τον Σέρβο τενίστα.

Ο Μπόρις Μπέκερ έπλεξε το εγκώμιο του Νόβακ Τζόκοβιτς και υπογράμμισε πως το κοινό του Γουίμπλεντον έπρεπε να έχει σεβαστεί περισσότερο τον Σέρβο τενίστα. Ο Γερμανός άφησε αιχμές για τη στάση των Βρετανών φιλάθλων στον τελικό της εφετινής διοργάνωσης και ευχήθηκε να έχει διαφορετική συμπεριφορά την επόμενη χρονιά.

Χαρακτηριστικά, ο Μπέκερ τόνισε: “Ο Ρότζερ είναι ο καλύτερος όλων των εποχών και δικαίως παίρνει τόση αγάπη από τον κόσμο, αλλά από την άλλη πλευρά, πρέπει να σέβεσαι τον τέσσερις φορές πρωταθλητή λίγο παραπάνω. Ελπίζω να το κάνουν την επόμενη χρονιά. Όταν πρωτοεμφανίστηκε στο tour, o Νόβακ πήγε σε ένα πάρτι που υπήρχαν μόνο ο Ράφαελ και ο Ρόζτερ. Κατά κάποιο τρόπο χάλασε αυτό το πάρτι. Μετά από 16 Grand Slam τίτλους, έχει έρθει η ώρα να αλλάξει ο κόσμος τον τρόπο που σκέφτεται. Πρέπει οι φίλαθλοι να ξυπνήσουν και να αναγνωρίσουν το μεγαλείο του Νόβακ Τζόκοβιτς”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.