Χωρίς τον Σίμονς η Αυστραλία στο παγκόσμιο κύπελλο

Ο Μπεν Σίμονς ανακοίνωσε πως δε θα πάρει μέρος με την Αυστραλία στο παγκόσμιο κύπελλο της Κίνας και ανανέωσε το ραντεβού του με τα “καγκουρό” για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020.

Ο Μπεν Σίμονς ανακοίνωσε πως δε θα πάρει μέρος με την Αυστραλία στο παγκόσμιο κύπελλο της Κίνας και ανανέωσε το ραντεβού του με τα “καγκουρό” για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020. Ο παίκτης των Φιλαδέλφεια 76ερς φέρεται να θέλει να επικεντρωθεί στην προετοιμασία του για τη νέα αγωνιστική περίοδο στο ΝΒΑ.

Αναλυτικά, ο Σίμονς έγραψε: “Γεια σας παιδιά,

Πρώτον και πιο σημαντικό, θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι μού έστειλαν για να με συγχαρούν για την ανανέωση με τους Σίξερς. Η Φιλαντέλφεια σημαίνει πολλά για μένα κι είμαι πολύ ενθουσιασμένος για την επόμενη σεζόν.

Θέλω να σας ενημερώσω πως αφού συμβουλεύτηκα τους εκπροσώπους μου, πήρα την πιο δύσκολη απόφαση να μην παίξω στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας αυτό το καλοκαίρι.

Θα πάω στο σπίτι μου στην Αυστραλία για να κάνω τα καμπς μου, όπως και θα προπονηιώ, και θα παίξω με την εθνική στα Exhibition Games. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με το ταλέντο που έχουμε στους “Boomers”, ειδικά φτάνοντας στο 2020, που θα έχω την μεγάλη τιμή να εκπροσωπήσω την χώρα μου στη μεγαλύτερη αθλητική σκηνή, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Τελικώς, αποφασίσαμε πως ήταν καλύτερο να περάσω το χρόνο μου τον Σεπτέμβριο στη Φιλαντέλφεια και να εξοικειωθώ με τους νέους μου συμπαίκτες και να προετοιμαστώ για τη σεζόν στο ΝΒΑ.

Εκτιμώ την ομοσπονδία της Αυστραλίας για την στήριξη και την κατανόηση. Ανυπομονώ να δουλέψω με τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου στην εθνική τις επόμενες εβδομάδες και να δουλέψουμε για τον τελικό ομαδικό στόχο, ένα μετάλλιο στους Ολυμπιακούς.

Μπεν Σίμονς”.

Το σχετικό ποστάρισμα: 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.