Ανθισμένο τριφύλλι στο Ρότερνταμ! (video)

Απίστευτος Παναθηναϊκός στο πρώτο του δοκιμαστικό τεστ, υποχρέωσε τη Φέγενορντ σε "βαριά" ήττα (ακόμα και για φιλικό) με 0-3 μέσα στο Ρότερνταμ! Μακέντα, Μπουζούκης και Βέργος τα γκολ.

Απίστευτος Παναθηναϊκός στο πρώτο του δοκιμαστικό τεστ, υποχρέωσε τη Φέγενορντ σε “βαριά” ήττα (ακόμα και για φιλικό) με 0-3 μέσα στο Ρότερνταμ! Μακέντα, Μπουζούκης και Βέργος τα γκολ. 

Με 4-3-3 “έστησε” τον Παναθηναϊκό ο Γιώργος Δώνης, έχοντας τον Διούδη στο τέρμα και από αριστερά προς τα δεξιά στην άμυνα, τους Ινσούα, Κολοβέτσιο, Πούγγουρα και Γιόχανσον. Κουρμπέλης και Δώνης έπαιξαν στον άξονα, έχοντας λίγο μπροστά τους τον Μπουζούκη, ενώ Χατζηθεοδωρίδης και Χατζηγιοβάνης, πλαισίωναν από τα άκρα τον σέντερ φορ Μακέντα.

Το ματς 

Ο Παναθηναϊκός “σόκαρε” τη Φέγενορντ με το “καλησπέρα”, με φάση βγαλμένη από τα προπονητικά διπλά. Ο Γιόχανσον ανέβηκε ιδανικά από δεξιά, ο Χατζηθεοδωρίδης σέντραρε στην άλλη πλευρά, με τον Χατζηγιοβάνη να στρώνει στην κίνηση για τον Μακέντα και το 0-1!

Οι πράσινοι έδωσαν μέτρα στη συνέχεια στους γηπεδούχους, φροντίζοντας να εξασφαλίζουν πρωτίστως την ασφάλεια των μετόπισθεν, και η αλήθεια είναι πως παρά την πρώτη αντίδραση και πίεση της Φέγενορντ, τα κατάφεραν καλά, κυρίως χάρη στον Διούδη.

Στο 22′ ήρθε το 0-2, σε κόντρα επίθεση μετά από κόρνερ. Ο Χατζηθεοδωρίδης έμεινε όρθιος παρά την πίεση, πέρασε στον Χατζηγιοβάνη που νικήθηκε από τον Φέρμεερ, αλλά ο Μπουζούκης στην επαναφορά διπλασίασε με το κεφάλι το “πράσινο” προβάδισμα!

Η Φέγενορντ απάντησε ένα λεπτό μετά, με τον Μπεργκχάους να στέλενει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, και την πίεση να συνεχίζεται, τουλάχιστον μέχρι τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα. Ο Παναθηναϊκός ανέβηκε στο γήπεδο και μπόρεσε να ισορροπήσει μετά το 35′, παρόλα αυτά δέχθηκε δύο ακόμα φάσεις, ένα σουτ τυου Χάνσον που “έβγαλε” ο Διούδης και μια κεφαλιά του Φέντε που έφυγε λίγο πιο ψηλά.

Ο Γιώργος Δώνης πραγματοποίησε αρκετές με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, γεγονός που σε συνδυασμό με την ορμή της Φέγενορντ να δείξει κάτι στο κοινό της, υποχρέωσαν τον Παναθηναϊκό κατά κύριο λόγο να αμύνεται. 

Οι Ολλανδοί προσπάθησαν σε αρκετές περιπτώσεις να φτάσουν στο γκολ, ωστόσο “καθαρή” φάση για να σκοράρουν δεν έβγαλαν, πέρα από ορισμένες στιγμές αβεβαιότητας στην άμυνα του Παναθηναϊκού, όπως στο 66′ με την μπάλα να φεύγει λίγο έξω από την εστία, έπειτα από αρκετές κόντρες.

Η ομάδα του Γιάπ Σταμ συνέχιζε να πιέζει, αλλά ήταν αυτή του Δώνη που πέτυχε κι άλλο τέρμα! Στο 72′, ο Εμμανουηλίδης έφυγε στο ανοιχτό γήπεδο, και παρότι μαρκαρισμένος, έβγαλε την πάσα για τον Βέργο που σε κενή εστία πλάσαρε για το 0-3!

Φέγενορντ: Βέρμεερ, Ζούστε, Μποτέγκιν, Βαν ντε Χέιντερ, Μαλάσια, Κέλι, Τόορνστρα, Κόκσου, Μπεργκούι, Βέντε, Χάνσον 

Παναθηναϊκός: Διούδης (46′ Κότσαρης), Γιόχανσον (46′ Αλεξανδρόπουλος), Κολοβέτσιος (61′ Μαυρομμάτης), Πούγγουρας (75′ Αποστολάκης), Ινσούα (75′ Ζαγαρίτης), Κουρμπέλης (46′ Θεοχάρης), Δώνης (61′ Σερπέζης), Χατζηγιοβάνης (61′ Αθανασακόπουλος), Χατζηθεοδωρίδης (61′ Καμπετσής), Μπουζούκης (46′ Εμμανουηλίδης), Μακέντα (46′ Βέργος)



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.