Ατόφιο το τέλος του “Game of Thrones” θα αφήσει ο George R.R. Martin

Θα μείνει στο σχέδιο που είχε.Ο George R.R. Martin μίλησε σχετικά με την αντίδραση των fan στην...

Θα μείνει στο σχέδιο που είχε.

Ο George R.R. Martin μίλησε σχετικά με την αντίδραση των fan στην τελευταία σεζόν του “Game of Thrones”, και δήλωσε ότι δεν έχει σκοπό να αλλάξει την κατεύθυνση ή το τέλος των δύο τελευταίων βιβλίων της σειράς “A Song of Ice and Fire”.

Μιλώντας στο EW, ο Martin επιβεβαίωσε ότι αν και “μπήκε στον πειρασμό” να κάνει αλλαγές, εν τέλει δεν θα αφήσει τους δυσαρεστημένους fans να τον επηρεάσουν.

“Υπάρχει πειρασμός να κάνεις αλλαγές στα ερχόμενα βιβλία. Αλλά είναι λάθος. Γιατί σχεδιάζεις ένα τέλος και αν ξαφνικά αλλάξεις κατεύθυνση, επειδή κάποιοι κατάλαβαν τι θα συμβεί ή επειδή δεν τους αρέσει, τότε χαλάς όλη την δομή. Θέλω να γράψω τα βιβλία όπως ήθελα από πάντα. Και όταν θα κυκλοφορήσει μπορούν να τους αρέσουν ή όχι”.

Όσον αφορά το συναίσθημα του να βλέπεις τα βιβλία σου στην τηλεόραση, πριν ακόμα τα γράψεις, ο Martin είπε τα εξής:

“Τα τρία τελευταία χρόνια ήταν περίεργα, γιατί η σειρά προχώρησε των βιβλίων. Είπα στους showrunners David Benioff και Dan Weiss κάποια πράγματα πριν χρόνια. Κάποια από αυτά τα έκαναν, αλλά την ίδια στιγμή είναι διαφορετικά. Έχω συγκεκριμένες ιδέες για το πως θα γράψω το The Winds of Winter και την κατεύθυνση που θα πάρει. Είναι σαν δύο παράλληλες πραγματικότητες. Δεν έχω καμία αμφιβολία για την εκδοχή μου”.

Τέλος, όσον αφορά την πίεση για ολοκλήρωση των βιβλίων, δήλωσε:

“Νιώθω πίεση εδώ και χρόνια. Ένιωθα πίεση να γράψω τα βιβλία πριν την σειρά. Κάποια στιγμή η σειρά θα έβγαινε τον Απρίλιο και ο εκδότης μου μου είπε να το βγάλουμε τον Δεκέμβριο. Και η πίεση ήταν τόσο μεγάλη και σε κάποια σημείο κατάλαβα ότι δεν θα το καταφέρω. Δεν θέλω μόνο να το τελειώσω, αλλά να το κάνω όσο καλό γίνεται. Και τώρα υπάρχει πίεση, αλλά όχι τόση όση τότε. Δεν είναι πλέον αγώνας. Η σειρά τελείωσε. Γράφω το βιβλίο. Θα τελειώσει όταν τελειώσει”.

Όπως είχε δηλώσει και στο παρελθόν ο συγγραφέας, το τέλος των βιβλίων θα είναι παρόμοιο με αυτό της σειράς, ενώ το “The Winds of Winter” αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή το 2020.

Το φινάλε της τηλεοπτικής σειράς “Game of Thrones” προκάλεσε τόσο έντονες αντιδράσεις που ο κόσμος μαζεύει υπογραφές για να το ξαναγυρίσουν. Το cast αποχαιρέτησε τους ρόλους του, ο καθένας με ιδιαίτερο τρόπο, ενώ ετοιμάζεται η prequel σειρά, η οποία μάλλον θα κάνει την εμφάνισή της στο τέλος του 2020 ή την άνοιξη του 2021.

Το “Game of Thrones” θα κάνει μια αποχαιρετιστήρια παρουσίαση στο φετινό Comic-Con που θα πραγματοποιηθεί, όπως και κάθε χρόνο, στο Σαν Ντιέγκο, και δέχτηκε 32 υποψηφιότητες για βραβείο Emmy 2019.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά και ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.