Πρώτη ματιά στην 4η σεζόν του “The Expanse”

Η νέα σεζόν έρχεται στο Amazon Prime Video.Μετά τα σκαμπανεβάσματα της σειράς, το "The Expanse"...

Η νέα σεζόν έρχεται στο Amazon Prime Video.

Μετά τα σκαμπανεβάσματα της σειράς, το “The Expanse” αποκτά μια 4η σεζόν στο AmazonPrime Video και σήμερα σας φέρνουμε μια πρώτη ματιά από τον νέο κύκλο.

Η σειρά ακυρώθηκε από το Syfy, προκαλώντας αντιδράσεις από τους fans, οι οποίοι δημιούργησαν μια διαδικτυακή αίτηση προκειμένου τα Netflix και Amazon να αγοράσουν τα δικαιώματα της σειράς, συγκεντρώνοντας πάνω από 83.000 υπογραφές. Επιπλέον, ενοικίασαν ένα αεροπλάνο για να πετάξει πάνω από τα Amazon Studios με την παράκληση να σωθεί το “The Expanse”. Εν τέλει, ο Πρόεδρος του Amazon, Jeff Bezos, αποδείχτηκε fan της σειράς και την έσωσε μόλις ένα μήνα μετά την αρχική της ακύρωση.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν θα δείτε χαρακτήρες, τοποθεσίες και αφίσα με το κύριο cast. Δείτε τις παρακάτω:

“H 3 σεζόν μας άφησε εκεί που το Protomolecule σχημάτισε το Ring Gate στο ηλιακό μας σύστημα. Στην 4η σεζόν, χρησιμοποιώντας το Ring Gate, η ανθρωπότητα έχει πρόσβαση σε άλλους πλανήτες που μοιάζουν με την Γη — και ο Ilus είναι ο πρώτος πλανήτης που θα εξερευνήσουν. Η σύγκρουση μεταξύ των εθνών της Γης, Άρη και Belt θα τους κάνει να βιαστούν. Ωστόσο, οι εξερευνητές δεν καταλαβαίνουν τους νέους κόσμους και δεν είναι προετοιμασμένοι για τους κινδύνους που τους περιμένουν”, σύμφωνα με τη σύνοψη του Amazon.

Η 4η σεζόν θα βασίζεται στο “Cibola Burn – Book 4” της σειράς μυθιστορημάτων “The Expanse” του James S.A. Corey (σε συνεργασία με τους Ty Franck και Daniel Abraham). Μιλήσαμε με τον showrunner Naren Shankar για τη διαφορά μεταξύ των Amazon και Syfy. “Με μία λέξη: Ελευθερία”, είπε ο Shankar στο IGN. “Δεν είμαστε δεσμευμένοι με την ώρα και την γλώσσα που πρέπει να χρησιμοποιήσουμε, όπως σε άλλα κανάλια… Οι σειρές του Amazon Prime μιλούν και μόνες τους: είναι μια πλατφόρμα που εκτιμά την πολυπλοκότητα, τις ιστορίες, και χαιρόμαστε που λαμβάνουμε και εμείς μέρος σε αυτήν. Είναι το τέλειο σπίτι για το ‘The Expanse'”.

Στο βιβλίο η Naomi Nagata (Dominique Tipper) περνά πολύ από τον χρόνο της στο Roci, ενώ οι Holden και Amos βρίσκονται στο έδαφος. Στη σειρά, αντιθέτως, θα δούμε την Naomi και αυτήν στον Ilus, όπως μας αποκαλύπτουν οι φωτογραφίες. “Ορισμένες ιστορίες στο βιβλίο ήταν επικεντρωμένες στους χαρακτήρες και όχι στο πλήρωμα του Roci”, εξήγησε ο Shankar, “αλλά όταν ξεκινήσαμε την παραγωγή για την 4η σεζόν, συνειδητοποιήσαμε ότι είχαμε την ευκαιρία να πούμε μια σημαντική ιστορία για τους Belters και την ικανότητά τους να ζουν σε μια ‘κανονική’ βαρύτητα μέσω των Naomi και Alex. Είναι συγκινητικό και τους συνδέει με τρόπους που δεν έχουμε δει πριν”.

Ανυπομονείτε για τη νέα σεζόν; Πείτε μας στα σχόλια. Για ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.