Αεροπορική μοίρασε δωρεάν Nintendo Switch στους επιβάτες πτήσης της

Αυτά είναι.Oι επιβάτες μιας πτήσης της Southwest airlines ήρθαν αντιμέτωποι με μία αναπάντεχη...

Αυτά είναι.

Oι επιβάτες μιας πτήσης της Southwest airlines ήρθαν αντιμέτωποι με μία αναπάντεχη έκπληξη, καθώς η εταιρεία φρόντισε να τους δώσει ως δώρο ένα Nintendo Switch στον καθένα μαζί με το Super Mario Maker 2.

Η πτήση είχε προορισμό το San Diego και ξεκίνησε από το Dallas. Η έκπληξη μαθεύτηκε, όταν οι επιβάτες πόσταραν φωτογραφίες στο Twitter.

Πολλοί θεώρησαν ότι όσοι πήγαιναν στο Comic Con του San Diego θα έπαιρναν από ένα Switch, όμως η αλήθεια είναι ότι δεν πήραν μόνο αυτοί αλλά όλοι οι επιβάτες.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που Nintendo και Southwest συνεργάζονται, δίνοντας μία κονσόλα. Το 2013 οι δύο εταιρείες έδωσαν στους επιβάτες που πήγαιναν από τη Νέα Ορλεάνη στο Ντάλας ένα δωρεάν Wii U και ένα Super Mario Bros. U.

Το ίδιο έγινε και το 2016, όταν οι επιβάτες πτήσης που μετέβαινε στο LA από το Ντάλας έλαβαν ένα δωρεάν Nintendo 3DS XL μαζί με ένα Super Mario Maker.

Η συνεργασία των δύο εταιρειών ξεκίνησε το 2013 όταν η Nintendo έγινε ο επίσημος video game partner της αεροπορικής. Η πρόσφατη προώθηση του Switch συνέπεσε με το Comic Con του San Diego στο οποίο η Nintendo θα παρουσιάσει demos του επερχόμενου Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order.

Δεν έχουμε καμία άλλη πληροφορία για το αν Nintendo και Southwest θα συνεχίσουν να δίνουν δωρεάν Switch καθόλη τη διάρκεια του Comic Con, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.


Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.