Τρόλαρε τον Ίρβινγκ ο Καντέρ (video)

Ο Ενές Καντέρ δεν παρέλειψε να τρολάρει τον Κάιρι Ίρβινγκ, μετά την επιλογή του να φορέσει το νούμερο “11”, το οποίο είχε ο Αμερικανός παίκτης στους Μπόστον Σέλτικς.

Ο Ενές Καντέρ δεν παρέλειψε να τρολάρει τον Κάιρι Ίρβινγκ, μετά την επιλογή του να φορέσει το νούμερο “11”, το οποίο είχε ο Αμερικανός παίκτης στους Μπόστον Σέλτικς. Ο Τούρκος σέντερ αφού τόνισε πως φορούσε το συγκεκριμένο νούμερο και στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, χρησιμοποίησε μια από τις ατάκες του Ίρβινγκ, όταν είχε επιλέξει το ίδιο νούμερο, μετά τη συμφωνία τους με τους “Κέλτες”.

Χαρακτηριστικά, ο Καντέρ τόνισε χαριτολογώντας: “Το φορούσα και παλιά. Θέλω να είμαι ο λόγος που κανείς άλλος δε θα το φορέσει ξανά. Έπρεπε να το πω”.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος των Μπόστον Σέλτικς, Ντάνι Έιντζ τόνισε για την απόκτηση τόσο του Καντέρ, όσο και του Κέμπα Ουόκερ: “Ήμασταν πολύ τυχεροί που επέλεξαν τους Σέλτικς. Είμαστε ενθουσιασμένοι σχετικά με το τι μπορούν να φέρουν στο παιχνίδι της ομάδας, αλλά και ως άνθρωποι. Κάτι που είναι τόσο σημαντικό όσο η παρουσία τους στο γήπεδο καθώς αυτοί εκπροσωπούν την ομάδα”.

Το σχετικό βίντεο: 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.