To όραμά του για το ενήλικο Star Trek μοιράζεται ο Quentin Tarantino

Λέτε να είναι αυτή η τελευταία του ταινία;O Quentin Tarantino άνοιξε τα χαρτιά του για το...

Λέτε να είναι αυτή η τελευταία του ταινία;

O Quentin Tarantino άνοιξε τα χαρτιά του για το πολυσυζητημένο ενήλικο “Star Trek”, το οποίο – αν πάρει το πράσινο φως – αναμένεται να είναι η τελευταία του ταινία.

Κατά την διάρκεια μας συνέντευξης με το Deadline, ο Tarantino μίλησε για το ενδιαφέρον του να εξερευνήσει νέους ορίζοντες με τον παραγωγό JJ Abrams, ο οποίος λέγεται ότι υποστήριξε την ιδέα του για την παραγωγή.

“Το ‘Deadpoοl’ μας έδειξε πώς να ξανασκεφτούμε αυτά τα πράγματα και να τα κάνουμε με διαφορετικό τρόπο”, εξήγησε ο Tarantino. “Στην πραγματικότητα, ακόμα και πριν πω την ιδέα μου στον JJ, αισθανόταν ότι θα μπορούσε να είναι κατάλληλη μόνο για ενήλικες”.

Αν ο Tarantino πάρει τα ινία, θα δούμε μια πολύ διαφορετική οπτική γωνία σε σχέση με την τηλεοπτική σειρά που δημιούργησε ο Gene Roddenberry. Σε προηγούμενη συνέντευξη με το Empire, ο σκηνοθέτης είπε ότι θα υπάρχουν βρισιές, ενώ σε αυτήν περιέγραψε την ταινία ως το “Pulp Fiction του διαστήματος”, με το σενάριο να περιέχει πολλά “γκανγκστερικά στοιχεία”.

“Θα είναι το ‘Pulp Fiction’ του διαστήματος. Θα έχει μια τέτοια οπτική. Όταν διάβασα το σενάριο, αισθάνθηκα ότι δεν υπάρχει άλλη ταινία επιστημονικής φαντασίας με τόσα σκ**α μέσα. Δεν υπάρχει τίποτα παρόμοιο”.

Το 2017 πρωτακούσαμε τις φήμες που ήθελαν τον γνωστό σκηνοθέτη να ενδιαφέρεται για την υλοποίηση μιας ταινίας Star Trek. Αν και φάνταζε περίεργο, το σενάριο άρχισε να παίρνει μορφή με τον σεναριογράφο του “The Revenant”, Mark L. Smith.

Λεπτομέρειες για την ταινία παραμένουν άγνωστες. Κάποια στιγμή, αναπτύσσονταν δύο ταινίες για το franchise, αυτή του Tarantino και το sequel του “Beyond”, στο οποίο θα βλέπαμε τους Chris Pine, Zachary Quinto και Chris Hemsworth ως George Kirk. Ωστόσο, η εν λόγω ταινία μπήκε στο ράφι, αφήνοντας το franchise της Paramount μετέωρο.

Να υπενθυμίσουμε ότι αναμένουμε την 9η ταινία του, με τίτλο “Once Upon a Time in Hollywood”, με τους Leonardo DiCaprio, Brad Pitt και Margot Robbie μεταξύ άλλων. Ο αρχικός προγραμματισμός ήθελε το “Once Upon a Time in Hollywood” να κυκλοφορεί στην επέτειο των 50 χρόνων των τραγικών συμβάντων του Charles Manson, ωστόσο μετακινήθηκε για τις 22 Αυγούστου 2019 (Ελλάδα).

Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.