Ο Γογλοθάς του Άρη αν περάσει την ΑΕΛ

Οι «κίτρινοι» της Θεσσαλονίκης, αν αποκλείσουν την ΑΕΛ, έχουν να ανέβουν… Γολγοθά!

Η τύχη δεν ήταν με το μέρος του Άρη στην κλήρωση για τον β΄ προκριματικό γύρο του Europa League.

Οι «κίτρινοι» της Θεσσαλονίκης, κληρώθηκαν να αντιμετωπίσουν την κάθε άλλο παρά ευκαταφρόνητη ΑΕΛ, ενώ στην συνέχεια και εφόσον καταφέρουν να περάσουν το εμπόδιο των Κυπρίων, τους περιμένει ένας… Γολγοθάς.

Μεταξύ των υποψήφιων αντιπάλων της ομάδας της Θεσσαλονίκης για τον γ΄ προκριματικό γύρο της διοργάνωσης, είναι μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, όπως  η Φέγενορντ, η Σπαρτάκ Μόσχας, η Εσπανιόλ,  η Βασιλεία, η Αϊντχόφεν, το Τορίνο (εφόσον καταφέρει και περάσει το εμπόδιο της Ουγγρικής Ντέμπρετσεν). 

Αν λοιπόν ότι η ομάδα του Σάββα Παντελίδη περάσει στην επόμενη φάση, θα μπει στο γκρουπ των ανίσχυρων και βέβαια θα πρέπει να επικαλεστεί την… Θεά τύχη για μια βατή κλήρωση.

Σε κάθε περίπτωση από αυτή την περιπέτεια μόνο κερδισμένοι μπορούν να βγουν οι «κιτρινόμαυροι» αφενός γιατί θα μπει «ζεστό» χρήμα στα ταμεία τους και αφετέρου γιατί αγώνες με ομάδες τέτοιου βεληνεκούς, μόνο καλό μπορούν να κάνουν στο αγωνιστικό κομμάτι καθώς οι εμπειρίες που θα αποκομίσουν είναι εξαιρετικά σημαντικές.  

Υπενθυμίζουμε ότι οι αγώνες της γ΄ προκριματικής φάσης (στην οποία μπαίνουν και οι αποκλεισμένες από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λίγκ) είναι στις 8 και 15 Αυγούστου.

Για την είσοδο στους ομίλους του Europa League, υπάρχει και ο γύρος των πλεϊ οφ εκεί όπου ο βαθμός δυσκολίας θα είναι ακόμη μεγαλύτερος.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.