Τζούντο: Αλλη μια επιτυχία του Παπαχρήστου στις Η.Π.Α.

Ο Ελληνας πρωταθλητής που έχει συμμετοχή σε τέσσερις Παραολυμπιακούς Αγώνες και έχει βάλει στόχο να είναι παρών στους Αγώνες του Τόκιο έκανε ένα πολύ καλό τουρνουά στην Ιντιάνα παίρνοντας την 5η θέση.

Μια ακόμη σπουδαία διάκριση για τον Ελληνα Πρωταθλητή του τζούντο, τον Θεόκλητο -Κλήμη- Παπαχρήστο, ο οποίος πήρε την 5η θέση στο πρόσφατο παγκόσμιο προκριματικό ολυμπιακό τουρνουά που έγινε στην Ιντιάνα των Η.Π.Α. 
Ο Παπαχρήστος με συμμετοχή -μεταξύ άλλων- σε τέσσερις διοργανώσεις Παραολυμπιακών Αγώνων, έχοντας μειωμένη όραση, υπερέβαλε για μία ακόμη φορά, εαυτόν και έκανε πολύ καλό τουρνουά έχοντας βάλει στόχο τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. 
Το www.e-judo.com αναφέρει χαρακτηριστικά: “Έμοιαζε φαντασία όταν ο Κλήμης, μετά την επιστροφή του από τους αγώνες Judo στο Ρίο το 2016, θα έβαζε έναν ακόμη μεγαλόπνοο στόχο… Να αγωνιστεί και σε μία 5η Ολυμπιάδα! Φαινόταν εξωπραγματικό και ακατόρθωτο!
Ξεκίνησε το 2017 από την Πορτογαλία, να ανεβοκατεβαίνει σε αεροπλάνα και να αλλάζει ηπείρους, για να μπει στην παγκόσμια κατάταξη που θα τον έφερνε στο Τόκυο το 2020.
Έτσι, στις αρχές Ιουλίου του 2019 έφτασε στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, στο Fort Wayne της Indiana. Εκεί θα συμμετείχε στο παγκόσμιο προκριματικό Ολυμπιακό τουρνουά. Ο στόχος ήταν η 7η θέση ή απλώς η συμμετοχή του.
Μετά από σκληρούς αγώνες διάρκειας, ο Κλήμης, όχι απλώς συμμετείχε αλλά κατατάχθηκε 5ος. Μία πολύ μεγάλη επιτυχία, κάτι εξαιρετικό το οποίο τον ανεβάζει στην παγκόσμια κατάταξη πριν το Τόκυο!
Ο μεγάλος αθλητής του τζούντο, επέστρεψε μετά το προκριματικό στην Ελλάδα και πλέον ετοιμάζεται για το επόμενο πανευρωπαϊκό. Τα πολλά έχουν ήδη περάσει, απομένουν λίγες επίσημες διοργανώσεις, προκειμένου να πιστοποιήσει σταθερά την είσοδό του στην Ιαπωνία”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.