Η πρώτη μέρα του Κολοβού με τα “πράσινα” (photos)

Γεμάτη ήταν η πρώτη ημέρα του Δημήτρη Κολοβού στην Ολλανδία και το novasports.gr σας παρουσιάζει το 24ωρο του νέου παίκτη του Παναθηναϊκού.

Γεμάτη ήταν η πρώτη ημέρα του Δημήτρη Κολοβού στην Ολλανδία και το novasports.gr σας παρουσιάζει το 24ωρο του νέου παίκτη του Παναθηναϊκού.

Ο διεθνής εξτρέμ έφτασε νωρίς το μεσημέρι στο Ντίσελντορφ μαζί με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Νίκο Νταμπίζα και από εκεί πήγε οδικώς στο Όστερμπεϊκ, όπου είναι η “βάση” της αποστολής του Παναθηναϊκού.

Ο Κολοβός είχε στο ξενοδοχείο την πρώτη γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες και το τεχνικό τιμ του Τριφυλλιού, ενώ ο Γιώργος Δώνης τον υποδέχθηκε με μια θερμή αγκαλιά. 

Στη συνέχεια ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής τακτοποίησε τα πράγματα του στο δωμάτιο (θα μένει προσωρινά μόνος του) και το απόγευμα πήρε το ποδήλατο του, πήγε στο προπονητικό κέντρο και έκανε την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα του Παναθηναϊκού. 

Από την αρχή, φάνηκε να “κολλάει” με τους διεθνείς του Τριφυλλιού (Κολοβέτσιο, Κουρμπέλη), οι οποίοι τον γνωρίζουν από την Εθνική ομάδα, ενώ κοντά του ήταν και οι Χατζηγιοβάνης και Μπουζούκης. 

Στην προπόνηση έδειξε να προσαρμόζεται άμεσα και ακολούθησε πιστά τις οδηγίες του Δώνη, ενώ στο προπονητικό δίτερμα χρησιμοποιήθηκε στην αριστερή πλευρά, θέση στην οποία θα αγωνίζεται και τις περισσότερες φορές στον Παναθηναϊκό. 

Στο φινάλε της προπόνησης, ο Κολοβός έμεινε στο γήπεδο και έκανε εξάσκηση στις εκτελέσεις φάουλ, ενώ έφυγε τελευταίος για το ξενοδοχείο της ομάδας, καθώς παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη στους απεσταλμένους των ελληνικών ΜΜΕ που βρίσκονται στην Ολλανδία. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.