To Plants Vs Zombies 3 βρίσκεται σε ανάπτυξη

Η Pre-Alpha διαθέσιμη από τώρα.EA και PopCap Games ανακοίνωσαν ότι το Plants Vs Zombies 3...

Η Pre-Alpha διαθέσιμη από τώρα.

EA και PopCap Games ανακοίνωσαν ότι το Plants Vs Zombies 3 βρίσκεται σε ανάπτυξη και οι εγγραφές για την pre-alpha είναι ήδη ανοιχτές.

To Plants Vs Zombies αποτελεί ένα από τα success stories της PopCap. Οι χρήστες Android μάλιστα εντός των συνόρων των ΗΠΑ μπορούν από τώρα να δηλώσουν συμμετοχή για την pre-alpha.

H επίσημη ανακοίνωση δεν λέει και πολλά. Καταρχάς δεν αναφέρει καθόλου τι γίνεται με τους χρήστες iOS ή κάποια άλλη πληροφορία αλλά επικεντρώνεται κυρίως γύρω από την προσπαθεί να φέρει όσους περισσότερους παίκτες μπορεί στην pre-alpha, η οποία απαιτεί κινητά με specs αντίστοιχα του Galaxy S7 ή καλύτερα. Όπως και με τις περισσότερες δοκιμαστικές εκδόσεις, δεν θα υπάρχουν microtransactions, η όποια πρόοδος θα διαγραφεί και φυσικά έχει αρκετά bugs.

Για όσους τώρα δεν έχουν και ιδιαίτερη επαφή με το παιχνίδι, πρόκειται για ένα tower defence game στο οποίο πρέπει να προστατευτείτε από μια στρατιά από διαφορετικά ζόμπι χρησιμοποιώντας ό,τι φυτά μπορείτε να φανταστείτε. Με τη βοήθεια του φωτός του ηλίου, το οποίο αποτελεί το currency του παιχνιδιού, πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί με τις αγορές των φυτών σας αλλά και τον τρόπο που θα τα στήσετε για να προστατευτείτε από τα ζόμπι.

Θα τα καταφέρετε;

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.