Το Stadia θα δίνει με το ζόρι ένα δωρεάν παιχνίδι το μήνα

Καταξοδεύτηκαν.O director of product του Stadia, Andrey Doronichev, εξήγησε ότι η υπηρεσία θα...

Καταξοδεύτηκαν.

O director of product του Stadia, Andrey Doronichev, εξήγησε ότι η υπηρεσία θα μοιάζει περισσότερο με το PlayStation Plus και το Xbox Live Gold και όχι με το Netflix.

Για τους συνδρομητές του Pro η εταιρεία θα προσφέρει ένα δωρεάν παιχνίδι κάθε μήνα, ή λίγο παραπάνω. Ο Doronichev απάντησε χθες σε αρκετές ερωτήσεις σχετικές με την πλατφόρμα, οπότε καταφέραμε και εμείς να μάθουμε περισσότερα.

Το Stadia Pro θα έρχεται στην τιμή των $9.99 το μήνα, αλλά δεν θα περιλαμβάνει κανένα απολύτως παιχνίδι. Οι συνδρομητές, ωστόσο, που θα δώσουν αυτά τα χρήματα θα μπορούν να απολαύσουν 4K ανάλυση, 60fps, 5.1 surround και ένα δωρεάν παιχνίδι κάθε μήνα (ή λίγο παραπάνω από μήνα) ξεκινώντας από το Destiny 2: The Collection. Υπάρχει πιθανότητα κάποιοι μήνες να έχουν παραπάνω από ένα παιχνίδια, ενώ κάποιοι άλλοι να μην έχουν καθόλου.

Η χρήση του Stadia είναι δωρεάν και ακόμα και αν δεν έχετε το Pro, θα μπορείτε να παίζετε στα 1080p με 60fps και stereo sound. Κατά τα άλλα ισχύει ότι και για τις κονσόλες. Εσείς θα αγοράζετε τα παιχνίδια κτίζοντας την βιβλιοθήκη που επιθυμείτε.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό του Pro είναι ότι σε περίπτωση που ακυρώσετε τη συνδρομή σας, θα χάσετε και την όποια πρόσβαση στα δωρεάν παιχνίδια της υπηρεσίας.

Ο Doronichev εξήγησε επίσης ότι θα υπάρχει κάποιο είδος από achievements, αλλά αυτά δεν θα είναι διαθέσιμα από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας. Το ίδιο ισχύει και για το Bluetooth audio, το οποίο θα προστεθεί κάποια στιγμή μετά.

Το Stadia θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή τον φετινό Νοέμβριο σε επιλεγμένες χώρες και από το 2020 θα ξεκινήσει να επεκτείνεται. Το Founder’s Edition ανέρχεται στα $129 και περιλαμβάνει χειριστήριο, Chromecast Ultra, τρίμηνη συνδρομή στο Stadia Pro, δικαίωμα να αποκτήσετε από νωρίς το δικό σας username και ένα αντίγραφο του Destiny 2.


Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.