SDCC 2019: Ενθουσιασμένος ηθοποιός του “Sonic the Hedgehog” για τον ανασχεδιασμό του χαρακτήρα

Και εμείς περιμένουμε με ανυπομονησία.Ο Ben Schwartz, ο ηθοποιός που δανείζει την φωνή του στον...

Και εμείς περιμένουμε με ανυπομονησία.

Ο Ben Schwartz, ο ηθοποιός που δανείζει την φωνή του στον ομώνυμο χαρακτήρα της ταινίας “Sonic the Hedgehog”, μίλησε για την ενθουσιασμό του για την νέα ταινία.

“Είμαι πολύ ενθουσιασμένος”, είπε ο Schwartz στο IGN κατά την διάρκεια του Comic Con. “Δεν έχω δει το τελικό αποτέλεσμα ακόμα, αλλά είμαι ενθουσιασμένος. Λόγω των fans, το αλλάζουν και νομίσω ότι θα είναι τέλειο. Είναι εκπληκτικό που μίλησαν οι fans και όλοι στην Paramount, ο Jeff Fowler, και οι παραγωγοί άκουσαν και είπαν ‘Μπορούμε να το κάνουμε’. Κάτι ιδιαίτερο έρχεται”.

Ο Schwartz δεν είναι ο μόνος που πιστεύει ότι θα χαρούν οι fans. Σε προηγούμενη δήλωσή του, ο παραγωγός Tim Miller είπε τα εξής.

“Είχα την ίδια γνώμη με τους fans, το ίδιο και ο Jeff. Όταν βγήκαν οι αντιδράσεις, πήγα και είπα, ‘Το πιο σημαντικό είναι να πούμε ότι κάναμε λάθος’. Είχε ήδη στείλει το tweet μία ώρα πριν πάω εγώ εκεί. Είναι καλός άνθρωπος. Έτσι έπρεπε να γίνει. Οι fans έχουν και αυτοί φωνή. Και εμείς τους ακούσαμε”.

Να υπενθυμίσουμε ότι η ταινία δέχτηκε σκληρή κριτική από την πρώτη αποκάλυψη της σιλουέτας του Sonic τον Δεκέμβριο. Αρνητικά σχόλια δέχτηκε και με την πρώτη της αφίσα που έδειχνε τα γυμνασμένα πόδια του ήρωα, τα οποία όπως φαίνεται οι δημιουργοί διόρθωσαν μέχρι την κυκλοφορία του trailer. Η απόφαση για την αλλαγή του ήρωα πάρθηκε τον περασμένο μήνα μετά την κυκλοφορία του πιο πρόσφατου trailer.

Ο Ben Schwartz δανείζει τη φωνή του στον Sonic, ο Jim Carrey ενσαρκώνει τον Dr. Ivo Robotnik, ο James Marsden τον Tom Wachowski και η Tika Sumpter αναλαμβάνει έναν άγνωστο μέχρι στιγμής ρόλο.

Ο Jeff Fowler σκηνοθετεί το σενάριο των Pat Casey και Josh Miller και ο Neal H. Moritz είναι ο παραγωγός και αποφάσισε να αλλάξει την εξωτερική εμφάνιση του χαρακτήρα λόγω τον αντιδράσεων των fans. Ο Tim Miller (Deadpool) είναι ο εκτελεστικός παραγωγός του έργου, μαζί με τον Toby Ascher. Οι Dmitri Johnson και Dan Jevons είναι, επίσης, παραγωγοί.

Η επερχόμενη ταινία της Paramount ακολουθεί τον Sonic στη σημερινή εποχή που προσπαθεί να σταματήσει τον Robotnik από το να καταλάβει τον κόσμο. Θα είναι μια μίξη live-action και CGI.

Η νέα ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας ορίστηκε για τις 14 Φεβρουαρίου 2020.

Μείνετε συντονισμένοι για όλα τα νέα του SDCC 2019 στο ειδικό hub του IGN Greece.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.