SDCC 2019: Η Danai Gurira αποχαιρετά το Walking Dead

Σύντομα θα πούμε αντίο στην Μισελάρα.Η ηθοποιός Danai Gurira επιβεβαίωσε στο Comic-Con του Σαν...

Σύντομα θα πούμε αντίο στην Μισελάρα.

Η ηθοποιός Danai Gurira επιβεβαίωσε στο Comic-Con του Σαν Ντιέγκο, πως δεν θα επιστρέψει στο “The Walking Dead” μετά την 10 σεζόν, που αναμένεται να ξεκινήσει φέτος. Η Gurira, που υποδύεται την Michonne από την τρίτη σεζόν της μεταποκαλυπτικής σειράς του AMC, επιβεβαίωσε τις φήμες που γεννήθηκαν νωρίτερα φέτος και την ήθελαν να αποχωρεί από τη σειρά.

“Όλο αυτό ήταν μία από τις πιο αγνές χαρές της ζωής μου, το να έχω ρόλο ανάμεσα σε αυτούς τους ανθρώπους και ανάμεσα σε εσάς”, είπε κατά τη διάρκεια του πάνελ στο SDCC. “Είμαι πολύ, πολύ ευγνώμων για την εμπειρία που είχα, με τρόπους που δεν μπορώ να καν να εκφράσω αυτήν τη στιγμή. Η καρδιά μου δεν φεύγει, η ομορφιά αυτής της σειρά είναι ότι η TWD οικογένεια, είναι για πάντα. Η σύνδεση μεταξύ μας δεν τελειώνει ποτέ… Το μόνο που νιώθω είναι πολλής πόνος που φεύγω και πολλή ευγνωμοσύνη. Σας αγαπώ και η TWD οικογένεια είναι για πάντα.”

Η showrunner της σειράς, Angela Kang είπε για την αποχώρηση της Gurira, “Είναι εδώ από την τρίτη σεζόν. Η σημασία της στη σειρά δεν μπορεί να εκτιμηθεί. Είναι φοβερό να τη βλέπεις να ανθίζει και να ανοίγει τα φτερά της έξω στον κόσμο. Όλοι εμείς από την πλευρά της γραφής, το παίρνουμε πολύ στα σοβαρά, με τον ίδιο τρόπο που προσεγγίσαμε την έξοδό του [Andrew Lincoln]. Ελπίζω να μην τα έχουμε θαλασσώσει. Την υποβάλαμε σε πολλές δοκιμασίες φέτος, είναι μια φανταστική ηθοποιός, έφερε ό,τι καλύτερο είχε, είμαι πολύ ενθουσιασμένη που μοιράζομαι τα πράγματα που κάνει. Είμαι ενθουσιασμένη για τον κόσμο που θα δει το βάθος και την ομορφιά της δουλειάς της, όπως πάντα, και θα μας λείψει πάρα πολύ.”

Να σημειώσουμε πως η Gurira, πέρα από τη μικρή οθόνη, την είδαμε και στο Black Panther του MCU, αλλά και στο “Avengers: Endgame“, ενώ φημολογείται πως βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για ρόλο στο επερχόμενο “Godzilla vs Kong“, όπως και στις TWD ταινίες που ετοιμάζει το AMC.

Μείνετε συντονισμένοι για όλα τα νέα του SDCC 2019 στο ειδικό hub του IGN Greece.


Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment, χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες, αλλά μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.