SDCC 2019: Οι Russo ετοιμάζουν μεταφορές των Battle of the Planets και Grimjack

Τα δυο αδέρφια ανακοινώνουν τα επόμενα project τους.Οι σκηνοθέτες του "Avengers: Endgame", Joe...

Τα δυο αδέρφια ανακοινώνουν τα επόμενα project τους.

Οι σκηνοθέτες του “Avengers: Endgame”, Joe Russo και Anthony Russo, είχαν το δικό τους πάνελ χτες στο SDCC 2019 όπου μίλησαν για τα επερχόμενα projects τους. Δύο από αυτά θα είναι οι παραγωγές των μεταφορών των “Grimjack” και “Battle of the Planets”.

Αν και το πάνελ επικεντρώθηκε στην δουλειά τους στα δύο τελευταία “Avengers” μας έδωσαν και λίγα στοιχεία για το μέλλον τους, που δεν αφορά την Marvel. Με την εταιρεία παραγωγής τους, Agbo, εργάζονται ήδη στην ανακοινωμένη σειρά κινουμένων σχεδίων “Magic The Gathering” του Netflix, ενώ ετοιμάζουν κι άλλες μεταφορές γνωστών franchises. Το “MtG” μάθαμε ότι θα επικεντρωθεί στους Chandra και Jace και ότι αν πάει καλά, υπάρχουν πιθανότητες να αποκτήσει και live-action μεταφορά.

Το “Grimjack” είναι ένα κόμικ του 1983, που διαδραματίζεται σε ένα post-apocalyptic Σικάγο. Ο ομώνυμος βασικός χαρακτήρας είναι ένας μισθοφόρος, βετεράνος πολέμου και πρώην μονομάχος ως παιδί.

Το “Battle of the Planets” είναι η αμερικανική μεταφορά του ιαπωνικού anime, “Science Ninja Team Gatchaman”. Οι Russo σχολίασαν ότι στην περίπτωση του “Battle of the Planets” ίσως σκηνοθετήσουν επίσης το project κι αν το έκαναν θα ήταν σίγουρα ταινία live-action. Παρόλα αυτά, είναι στα αρχικά στάδια παραγωγής αυτήν την στιγμή οπότε δεν γνωρίζουμε τι κατεύθυνση θα ακολουθήσουν.

Σε άλλες μεταφορές που θα παράγουν είναι το graphic novel “The Electric State”, το “21 Bridges” με τον Chadwick Boseman του “Black Panther” για το οποίο μπορείτε να δείτε trailer παρακάτω και το “Cherry”, ένα ενήλικο δράμα με τον Tom Holland (Spider-Man).

Μείνετε συντονισμένοι για όλα τα νέα του SDCC 2019 στο ειδικό hub του IGN Greece.


Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.