SDCC 2019: Γιατί τα αδέλφια Russo χρησιμοποίησαν το “Community” για το Comic-Con promo

Γιατί το "Community" πάει παντού;Την προηγούμενη εβδομάδα, οι αδερφοί Russo, το σκηνοθετικό ντούο...

Γιατί το “Community” πάει παντού;

Την προηγούμενη εβδομάδα, οι αδερφοί Russo, το σκηνοθετικό ντούο πίσω από τα “Captain America: The Winter Soldier”, “Civil War”, “Avengers: Infinity War” και “Endgame”, αλλά και τις κωμικές σειρές “Arrested Development” και “Community”, είχαν tease-άρει το “retrospective” πάνελ τους για το φετινό Comic-Con του Σαν Ντιέγκο, δημοσιοποιώντας ένα ηχητικό απόσπασμα, στο οποίο φανερωνόταν και η ώρα του πάνελ. Το αρχείο αυτό κατέληγε στο περιβόητο ραπ Biblioteca Spanish κομμάτι, που έγινε γνωστό από την πρώτη σεζόν του “Community”, της cult favorite κωμικής σειράς στην οποία τέλεσαν ως παραγωγοί και σκηνοθέτες.

Οι εικασίες των περισσότερων fan, οδήγησαν στην πεποίθηση πως αυτό το ηχητικό κομμάτι και το κλείσιμό του, σήμαινε πως ίσως ανακοινωθεί κάποια ταινία “Community”, όπως φημολογείται κι ακούγεται εδώ και χρόνια, και πιο συγκεκριμένα, από τότε που τελείωσε το “Community” το 2015, με την έκτη σεζόν του.

Τώρα, ο Anthony Russo είπε στο IGN τον λόγο που αυτός και ο αδερφός του συμπεριέλαβαν το εν λόγω ηχητικό στο teaser τους. “Προσπαθούσαμε απλά… είναι ένα πάνελ ρετροσπεκτίβας, οπότε προσπαθούσαμε να υπενθυμίσουμε στον κόσμο όλη τη δουλειά που έχουμε κάνει και που μας έχει φτάσει σε αυτό το σημείο στις καριέρες μας”, εξήγησε ο Russo.

Όταν θίχτηκε το θέμα για την απεγνωσμένη επιθυμία του κοινού για μια ταινία “Community”, ο σκηνοθέτης είπε “Το ξέρω ότι το θέλουν. Ίσως μια μέρα”.

Μέχρι εκείνη τη μέρα, μείνετε συντονισμένοι για όλα τα νέα του SDCC 2019 στο ειδικό hub του IGN Greece.


Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment, χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες, αλλά μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.