Νωρίτερα απ’ ό,τι περιμέναμε ήρθε η Veronica Mars

Μια εβδομάδα νωρίτερα.Το Hulu ανακοίνωσε πως η νέα σεζόν της σειράς "Veronica Mars" είναι πλέον...

Μια εβδομάδα νωρίτερα.

Το Hulu ανακοίνωσε πως η νέα σεζόν της σειράς “Veronica Mars” είναι πλέον διαθέσιμη για streaming, μια εβδομάδα νωρίτερα. Αντί να περιμένουμε μέχρι τις 26 Ιουλίου, η streaming υπηρεσία αποφάσισε να δώσει στους θαυμαστές της σειρά την ευκαιρία να δουν πιο νωρίς όλα τα νέα επεισόδια.

Η αναβίωση της σειράς που μας άφησε το 2007, ήρθε στο Hulu με την Kristen Bell στον πρωταγωνιστικό ρόλο ξανά, να επιστρέφει στην γενέτειρά της, όπου πλέον δουλεύει με τον πατέρα της ως ιδιωτική ντετέκτιβ. Η επιστροφή στον τόπο της όμως δεν είναι τόσο πολύχρωμη, καθώς την εμφάνισή τους κάνουν μια σειρά βομβαρδισμών που τρομοκρατούν την πόλη.

Η τέταρτη αυτή, νέα σεζόν, αναδεικνύει τον ντετεκτιβικό της ρόλο πιο επαγγελματικά, ένα μονοπάτι που ξεκίνησε όταν ακόμα ήταν στο σχολείο κι άρχισε να ψάχνει μόνη της για τον δολοφόνο της καλύτερής της φίλης, Lilly Kane (Amanda Seyfried).

Η σειρά “Veronica Mars” αρχικά έτρεξε για τρεις κύκλους, πρώτα στο UPN κι ύστερα στο CW, πριν η σειρά τελειώσει το 2007 κι έβαλε το νουάρ μέσα σε ένα σχολικό σκηνικό, εκτός της τρίτης σεζόν, που η πρωταγωνίστριά μας πήγε στο πανεπιστήμιο. Αρκετά χρόνια αργότερα, ο δημιουργός της σειράς, Rob Thomas, κατάφερε να βρει χρηματοδότηση στο Kickstarter για μια ταινία Veronica Mars, η οποία και κυκλοφόρησε το 2014.

Να σημειώσουμε πως το Hulu βρισκόταν σε συζητήσεις να επαναφέρει τη σειρά από το 2018, με την ίδια την Kristen Bell να επιβεβαιώνει την αναβίωση τον προηγούμενο Σεπτέμβριο. Ο δημιουργός αρχικά έκανε λόγο για έξι επεισόδια, όμως εν τέλει, η νέα σεζόν αποτελείται από οχτώ νέα μονόωρα επεισόδια

Η επίσημη σύνοψη μιλάει για μια σειρά φόνων που λαμβάνει χώρα στον Ποσειδώνα και την πρόσληψη του Γραφείου Ερευνών Mars από την οικογένεια ενός εκ των θυμάτων. Η Veronica θα είναι αυτή που πέρα από τους φόνους, θα ξεσκεπάσει κι άλλα μυστήρια της πλούσιας κοινωνίας της Ακτής Ντεϊτόνα. To cast αποτελείται από τους παλιούς Jason Dohring, Percy Daggs III, Enrico Colantoni, Daran Norris, David Starzyk και τους νέους J.K. Simmons, Patton Oswalt, Kirby Howell-Baptiste, Dawnn Lewis, Izabela Vidovic και Clifton Collins. Εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Thomas, Bell, Diane Ruggiero-Wright και Dan Etheridge.

Μείνετε συντονισμένοι για όλα τα νέα του SDCC 2019 στο ειδικό hub του IGN Greece.


Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment, χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες, αλλά μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.