SDCC 2019: Τρία ακόμα clips που έδειξαν από το “The Witcher”

Λίγο απ' όλα είδαν στο Comic-Con.To Netflix κυκλοφόρησε για όλους το πρώτο trailer για την...

Λίγο απ’ όλα είδαν στο Comic-Con.

To Netflix κυκλοφόρησε για όλους το πρώτο trailer για την επερχόμενη σειρά “The Witcher” κατά την διάρκεια του πάνελ της στο SDCC 2019, αλλά οι τυχεροί που παρευρέθηκαν στο πάνελ είδαν έξτρα υλικό.

Στο trailer είδαμε τον Geralt να πολεμάει τέρατα, την Yennefer, την Triss Merigold και γνωστές τοποθεσίες όπως η Cintra, το Dryad Forest of Brokilon, το Isle of Thanned, το Tower of Gulls κι άλλα. Ρίξτε μια ματιά στο trailer παρακάτω:

Αλλά τρία ακόμα αποσπάσματα έπαιξαν για όσους ήταν εκεί. Στο πρώτο ήταν μια μάχη μεταξύ του Geralt και μια δεκάδα στρατιωτών – μάλλον στην βασιλική αυλή της Cintra. Η μάχη ήταν μια καλή παρουσίαση των μαχητικών ικανοτήτων του Cavill με το σπαθί. Η σκηνή θύμιζε μεταφορά του “A Question of Price”, μια μικρή ιστορία από το “The Last Witch” του Andrzej Sapkowski. Στο πλευρό του Geralt είδαμε να πολεμά, λογικά, ο Duny γνωστός και ως Urcheon of Erlenwald.

Στο δεύτερο clip επίκεντρο ήταν η Yennefer, με την Chalotra να στέκεται σε μια παραλία δίπλα σε ένα νεκρό μωρό τυλιγμένο σε κουβέρτα να αναφέρει πόσο τυχερό ήταν το παιδί που γλύτωσε από την ασχήμια της ζωής, καθώς οι άνθρωποι συνέχεια απογοητεύουν, ενώ το θάβει.

Ένα τρίτο clip είχε την Ciri να τριγυρνά σε ένα δάσος, σαν να είναι υπνωτισμένη, πριν δει ένα φως και ξαφνικά μια ομάδα από γυναίκες πολεμίστριες, γνωστές ως Dryads, την κυκλώσουν. Η Ciri ζητά βοήθεια, λέει ότι είναι χαμένη και ψάχνει τον Dara. Η αρχηγός τους της λέει να την ακολουθήσει.

Δεν έχουμε ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας για την σειρά, αλλά γνωρίζουμε ότι θα βγει μέσα στο 2019.

Μείνετε συντονισμένοι για όλα τα νέα του SDCC 2019 στο ειδικό hub του IGN Greece.


Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.