«Υπάρχει πίεση, όμως θα είμαστε 100% έτοιμοι για το Champions League»

Ο Λέο Ζαμπά, ένας από τους σκόρερ του ΠΑΟΚ στο φιλικό με τη Σιντ Τρουίντεν (4-0) αναφέρθηκε και στο παιχνίδι αλλά και στα παιχνίδια για το Champions League.

Για το γκολ του, τη στήριξη του κόσμου αλλά και για τη συνολική εικόνα του ΠΑΟΚ μίλησε ο Λέο Ζαμπά που είπε πως η ομάδα θα είναι απόλυτα έτοιμοι για τα παιχνίδια των προκριματικών του Champions League. 
Στην αρχή των δηλώσεών του, είπε: «Θα ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου στον Ζίβκοβιτς (σ.σ.: για την απώλεια του πατέρα του), εμείς θα προσπαθήσουμε να τον στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις».
Για το δικό του γκολ είπε: «Πάντα είναι θετικό και καλό αν σκοράρεις ακόμα και σε αγώνα προετοιμασίας, είναι μία μεγάλη χαρά για μένα αλλά και την ομάδα». 
Για το αν υπάρχει πίεση, είπε: «Το ξέρουμε ότι υπάρχει πίεση, λόγω το γεγονότος ότι κερδίσαμε πέρυσι το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Όλοι θέλουν να μας κερδίσουν. Αλλάξαμε προπονητή και παίκτες αλλά σύντομα πιστεύω ότι θα βρούμε τα… πατήματα μας, τον ρυθμό μας». 
Για τη στήριξη του κόσμου είπε: «Δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο και στην Κορίνθιας το ίδιο έζησα. Είχαμε και τις ίδιες φανέλες, άσπρο και μαύρο. Η στήριξη των φιλάθλων μας είναι συνεχής και παντού, όπου και να παίζουμε. Ακόμα και στην Θεσσαλονίκη όπου περπατάς, ο κόσμος σου δείχνει την αγάπη του. Οπότε δεν μου αποτελεί έκπληξη που είναι δίπλα μας και στο Βέλγιο. Είναι πάντα όμορφο για έναν νέο ποδοσφαιριστή να ξέρει ότι ο κόσμος τον στηρίζει σε τέτοιο βαθμό». 
Για την πρόκληση της πρόκρισης στους ομίλους του Champions League είπε: «Πρέπει να παρουσιαστούμε προετοιμασία, όλοι όσοι είναι στην ομάδα αλλά και στον σύλλογο γενικότερα. Πρέπει να δώσουμε το 100% για να πετύχουμε σε αυτή την ιστορική πρόκληση. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει προκριθεί στους ομίλους του Champions League, οπότε πρέπει όλοι μας να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να τα καταφέρουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.