SDCC 2019: Καταστροφές συμπάντων προβλέπει το Arrowverse crossover

Πολλά σύμπαντα κινδυνεύουν.Ο παραγωγός του επερχόμενου Arrowverse crossover, Marc Guggenheim...

Πολλά σύμπαντα κινδυνεύουν.

Ο παραγωγός του επερχόμενου Arrowverse crossover, Marc Guggenheim, μίλησε για την υπόθεση του “Crisis on Infinite Earths” λέγοντας ότι πολλά παράλληλα σύμπαντα θα καταστραφούν.

Σε συνέντευξή του στο Comic-Con, το οποίο πραγματοποιείται, όπως και κάθε χρόνο στο Σαν Ντιέγκο, ο Guggenheim είπε το εξής:

“Βασικά, θα ξεκινήσουμε με τον τρόπο που ξεκινά και το κόμικ του ‘Crisis on Infinite Earths’, δηλαδή την καταστροφή διάφορων παράλληλων συμπάντων. Σκοπός μας είναι να μεταφέρουμε στην οθόνη τις σκηνές-κλειδιά του κόμικ”.

“Μόλις εχθές έλεγα στο κανάλι για το πώς θα είναι η ιστορία και το καλύτερο ήταν ότι έχουμε την DC να μας υποστηρίζει. Και λέμε θα κάνουμε την δική μας εκδοχή. Στόχος μας είναι κάτι που έχουμε ξαναπεί, έχουμε κάνει μια λίστα με 100 cool πράγματα που θέλουμε να κάνουμε. Ακόμα και αν μας αφήσουν να κάνουμε τα 50, τουλάχιστον θα έχουμε κάνει 50 cool πράγματα”, συμπλήρωσε.

Η ιστορία πρωτοπαρουσιάστηκε μέσω των DC Comics από τον συγγραφέα Marv Wolfman και τον σχεδιαστή George Pérez. Έτρεξε για 12 τεύχη, από τον Μάρτιο του 1985 έως τον Απρίλιο του 1986. Κατά τη διάρκεια του Crisis, “ο Monitor επιστρατεύει 15 ήρωες από διάφορους κόσμους για να πολεμήσουν ενάντια στον Anti-Monitor. Στόχος του είναι η συμπίεση των πολλών συμπάντων σε ένα και η συγκέντρωση αρκετά μεγάλης δύναμης για την κατάρριψη του Anti-Monitor. Αν και ο Monitor πεθαίνει, το σχέδιό του εν τέλη πετυχαίνει. Οι διάφοροι κόσμοι της DC είναι πλέον ένας και οι ήρωες των Earth-1, Earth-2, Earth-4, Earth-S και Earth-X πλέον συνυπάρχουν”.

Το νέο crossover θα έρθει το Φθινόπωρο του 2019 και τα γεγονότα του θα επηρεάσουν τις σεζόν των “Arrow”, “The Flash”, “Supergirl”, “DC’s Legends of Tomorrow” και “Batwoman”.

“Είναι το Ιερό Δισκοπότηρο των κόμικς της DC και δεν πρέπει να κάνουμε κάτι λάθος”, είπε ο Guggenheim.

Το crossover αναμένεται να ξεκινήσει τον Δεκέμβριο και να ολοκληρωθεί τον Ιανουάριο. Μέσα σε αυτό μάθαμε ότι θα δούμε δύο Supermen, αυτόν του Brandon Routh της ταινίας “Superman Returns” (2006) και του Tyler Hoechlin της σειράς “Supergirl”.

Όλες οι παραπάνω σειρές έχουν ανανεωθεί για ακόμα μια χρονιά με το “Arrow” να ετοιμάζεται για την τελευταία του σεζόν.

Μείνετε συντονισμένοι για όλα τα νέα του SDCC 2019 στο ειδικό hub του IGN Greece.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.