SDCC 2019: O Henry Cavill μιλάει για την μαγεία και την μεταφορά του “The Witcher”

"Πάντα θα υπάρχει κάποιος ή κάποιοι που έχουν μια διαφορετική ιδέα"Σε συνέντευξη του με το IGN στο...

“Πάντα θα υπάρχει κάποιος ή κάποιοι που έχουν μια διαφορετική ιδέα”

Σε συνέντευξη του με το IGN στο SDCC 2019, ο Henry Cavill μοιράστηκε πληροφορίες για το “The Witcher” του Netflix, μεταξύ των οποίων πώς χρησιμοποιείται η μαγεία στην σειρά και τι ακριβώς ήταν η τελευταία σκηνή του trailer.

Σχετικά με την μαγεία ο Cavill εξήγησε, “Το θέμα με την μαγεία, είναι ότι την χρησιμοποιούμε ως μια δύναμη την οποία αντλείς. Αντλείς από το χάος, και αυτό εξηγείται κυρίως στην ιστορία της Yennefer, και εκδηλώνεται με διαφορετικούς τρόπους. Θα το δείτε ως κοινό πώς εκδηλώνεται, όπως και μερικά οικεία πράγματα που οι παίκτες του παιχνιδιού και οι αναγνώστες των βιβλίων θα καταλάβουν”.

Ο Cavill επιβεβαίωσε ότι ο λόγος που τα μάτια είναι έτσι στο τέλος του trailer είναι επειδή επειδή έχει πιει κάποιο φίλτρο. Όταν ρωτήθηκε ποιο φίλτρο ήταν, είπε “Δεν πρόκειται να αποκαλύψω τίποτα γι’ αυτό ακόμα, επειδή μπορεί να συσχετιστεί με άλλα προϊόντα, με τα οποία δεν θέλουμε να συσχετιστεί”.

Όσο για τους χαρακτήρες και τις αλλαγές που μπορεί να έχουν γίνει σχολίασε, “Είναι δύσκολο, πάντα θα υπάρχει κάποιος ή κάποιοι που έχουν μια διαφορετική ιδέα, αυτή είναι η ομορφιά της μεταφοράς ενός βιβλίου. Ο καθένας έχει την δική του εικόνα στο μυαλό του για το πώς μοιάζει ένας χαρακτήρας ή πώς συμπεριφέρεται ή πως ακούγεται”.

“Αφορά την πλήρης αφοσίωση σε αυτό και να το κάνεις όπως νομίζεις ότι είναι”, συνέχισε. “Δεν είναι απαραίτητα συμμόρφωση με ότι λένε στο διαδίκτυο, επειδή τότε θα χάσεις. Ο καθένας λέει κάτι διαφορετικό και είναι διαφορετικό για τον καθένα. Απλά προσφέρεις την εκδοχή σου για το ποιος είναι ο χαρακτήρας και ποιος πιστεύεις ότι είναι, και συνεχίζεις από εκεί”.

Όταν ρωτήθηκε για την προσέγγιση δημιουργίας του show, η showrunner Lauren Schmidt Hissrich εξήγησε πώς προσπάθησε να ισορροπήσει την επική, βασική, ιστορία του Witcher αλλά και τις αυτόνομες ιστορίες των Geralt, Ciri και Yennefer.

“Νομίζω κομμάτι κάθε τηλεοπτικής σειράς είναι αυτά τα επικά ταξίδια, και το χτίσιμο που γίνεται στην σεζόν και, ελπίζοντας, σε όλη την σειρά, αλλά επίσης πρέπει να χτίσεις αυτόνομα επεισόδια και να λατρέψεις τις ιστορίες που συμβαίνουν εκεί. Όλοι οι χαρακτήρες μας έχουν παράπλευρα ταξίδια, και θέλαμε να δημιουργήσουμε χώρο ώστε να τους γνωρίσουμε ως χαρακτήρες, τις σχέσεις τους με άλλους ανθρώπους και τελικά τις σχέσεις μεταξύ τους. Είναι εξίσου σημαντικό για εμάς όπως οι επικές περιπέτειες ή το σκότωμα τεράτων, οπότε σίγουρα κάναμε χώρο γι’ αυτό”, σχολίασε.

Η Hissrich επίσης αποκάλυψε ότι θα είναι σειρά για ενηλίκους και θα περιλαμβάνει πολιτική, σεξ και βία. Κατά την διάρκεια του πάνελ της σειράς, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν τρία αποσπάσματα ακόμα εκτός του trailer.

Μείνετε συντονισμένοι για όλα τα νέα του SDCC 2019 στο ειδικό hub του IGN Greece.


Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.