Αποφόρτιση, τακτική κι ανάσες …

Με μια προπόνηση κι αυτήν πρωϊνή συνεχίστηκε το πρόγραμμα της παρουσίας του ΠΑΟΚ στο Χορστ της Ολλανδίας.

Λίγες ώρες μετά το επιτυχημένο τεστ κόντρα στη Σιντ Τρούιντεν, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές αντάμωσαν εκ νέου στο προπονητικό κέντρο του Χορστ. Μόνον που αυτήν τη φορά η πρωϊνή προπόνηση της Κυριακής ήταν σε σαφώς χαμηλότερους ρυθμούς κι ένταση ελέω του χτεσινού φιλικού.
Το κυρίως μενού ήταν αφιερωμένο στην τακτική με τον Αμπέλ Φερέιρα και τους συνεργάτες του να επιδίδονται σε διαρκείς οδηγίες για την κυκλοφορία της μπάλας και τον τρόπο ανάπτυξης που θέλουν ν’ αφομοιώσει η ομάδα, μέσα από συγκεκριμένες ασκήσεις αλλά και «διπλό».
Στο γήπεδο βρέθηκαν – επίσης – οι Βιεϊρίνια – Μαουρίσιο, ακολουθώντας το δικό τους ατομικό πρόγραμμα, με τρέξιμο κι εξειδικευμένες ασκήσεις. Αντιθέτως, στο γυμναστήριο δούλεψε τόσο ο Βέρνμπλουμ όσο κι ο Αουγκούστο, με τον Βραζιλιάνο να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον προσαγωγό. Αύριο η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί, ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας δεν εκφράζουν ανησυχίες για την κατάστασή του.
Τα ευχάριστα για τους ποδοσφαιριστές έχουν να κάνουν με την … απουσία απογευματινής προπόνησης καθώς θα παραμείνουν στο ξενοδοχείο για αποφόρτιση κι αποθεραπεία προκειμένου να «γεμίσουν» τις … μπαταρίες τους κι από αύριο το πρωί να επιστρέψουν σε κανονικούς ρυθμούς προετοιμασίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.