SDCC 2019: Μετακομίζει η 3η σεζόν του “The Orville”

Από το Fox στο Hulu.Ο Seth MacFarlane ανακοίνωσε ότι το "The Orville" θα μετακομίσει από το Fox...

Από το Fox στο Hulu.

Ο Seth MacFarlane ανακοίνωσε ότι το “The Orville” θα μετακομίσει από το Fox στο Hulu για την τρίτη σεζόν του, με τα νέα επεισόδια να αναμένονται να κάνουν την εμφάνισή τους το 2020.

Σύμφωνα με το Variety, ο MacFarlane έκανε την ανακοίνωση στο πάνελ της σειράς στο Comic-Con, το οποίο πραγματοποιείται αυτήν την περίοδο στο Σαν Ντιέγκο. Μια πηγή του μέσου αναφέρει η αλλαγή έγινε λόγω του φόρτου εργασίας που θέλουν τα ειδικά εφέ, η 3η σεζόν δεν θα προλάβαινε να βγει στα μέσα της χρονιάς.

“Το ‘The Orville’ είναι πολύ αγαπητό σε μένα και στις δύο εταιρείες που υποστηρίζουν το όνειρό μου: την 20th Century Fox Television, με την οποία έχω συμφωνία από την αρχή της καριέρας μου και το Fox Broadcasting Company, το οποίο πλέον ονομάζεται Fox Entertainment, και στο οποίο προβάλλονται δουλειές μου τα τελευταία 20 χρόνια”, είπε ο MacFarlane σε δήλωσή του. “Οι φίλοι μου στο κανάλι καταλαβαίνουν τι θέλω να κάνω με την σειρά και έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά με το marketing και τον προγραμματισμό τις τελευταίες δύο σεζόν. Αλλά όσο η σειρά εξελίσσεται, γίνεται πιο φιλόδοξη όσον αφορά την παραγωγή και συνειδητοποίησα ότι δεν θα παραδώσω επεισόδια μέχρι το 2020, κάτι το οποίο δεν θα συμφωνούσε με το κανάλι. Ξεκινήσαμε να συζητάμε πως να υποστηρίξουμε την τρίτη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο. Ήταν η θέληση για τις δημιουργικές ανάγκες της σειράς που μας έκαναν να μείνουμε τόσο πολύ. Έχω χρέος στον Charlie Collier και στο Fox Entertainment για την γενναιοδωρία τους και ανυπομονούμε για τα μελλοντικά projects. Σε όλους τους νέους μου φίλους στο Hulu, ανυπομονώ για την συνεργασία μας και την εξερεύνηση του γαλαξία”.

Η σειρά είναι δημιουργία του Seth MacFarlane. Ο MacFarlane εκτός των άλλων πρωταγωνιστεί και ως καπετάνιος του USS Orville, ενώ το υπόλοιπο cast πλαισιώνουν οι Adrianne Palicki, Scott Grimes, Penny Johnson Jerald, Peter Macon, Halston Sage, J Lee, Mark Jackson και Chad Coleman.

Στην εκτέλεση της παραγωγής συναντάμε τους MacFarlane, Brannon Braga (Terra Nova), David A. Goodman (Family Guy), Jason Clark (“Ted”) και τη Liz Heldens (Mercy). Η σειρά εξιστορεί τις περιπέτειες του USS Orville, ενός μικρομεσαίου ερευνητικού σκάφους, το οποίο αποτελείται από γήινους και εξωγήινους. Λαμβάνει χώρα στον 25ο αιώνα και παρακολουθούμε το πλήρωμα καθώς προσπαθεί να ισορροπήσει την προσωπική και επαγγελματική τους ζωή.

Το “The Orville” θα αποκτήσει τη δική της μίνι σειρά κόμικ τεσσάρων τευχών από την Dark Horse Comics στις 17 Ιουλίου. Τη συγγραφή του έχει αναλάβει ο σεναριογράφος και εκτελεστικός παραγωγός της σειράς, David A. Goodman, σε σχέδιο του David Cabeza και χρωματισμό του Michael Atiyeh. Η ιστορία του θα καλύπτει το κενό μεταξύ πρώτης και δεύτερης σεζόν και θα διαδραματίζεται σε δύο ιστορίες.

Μείνετε συντονισμένοι για όλα τα νέα του SDCC 2019 στο ειδικό hub του IGN Greece.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.