Άρης: Μάχη για μία θέση στο κέντρο

Ο Σάββας Παντελίδης φαίνεται να έχει κατασταλάξει στους δέκα από τους έντεκα για την αρχική ενδεκάδα του Άρη στον αγώνα της προσεχούς Πέμπτης κόντρα στην ΑΕΛ.

Λίγες μέρες πριν το πρώτο παιχνίδι της β΄ προκριματικής φάσης του Europa League ανάμεσα στον Άρη και την ΑΕΛ, ο Σάββας Παντελίδης φαίνεται να έχει ξεκαθαρίσει στο μυαλό του τόσο στο αρχικό σχήμα με το οποίο θα παρατάξει την ομάδα του, όσο και στα πρόσωπα που θα το στελεχώσουν.

Ένα ζήτημα που δεν έχει ξεκαθαρίσει προς το παρόν, είναι ποιος θα αναλάβει τον ρόλο του μπαλαντέρ στο χώρο του κέντρου. 
Οι δύο βασικοί υποψήφιοι είναι οι Νίκολας Μαρτίνες και Μάρτιν Τόνσο.

Οι ικανότητες τους είναι αδιαμφισβήτητες, αλλά το ζητούμενο είναι ποιος από τους δύο μπορεί να καλύψει τα «θέλω» του προπονητή του.
Μία τρίτη εκδοχή η οποία ωστόσο συγκεντρώνει λιγότερες πιθανότητες, είναι αυτή του Ντουάρτε.

Ο Ολλανδός γνωρίζει την συγκεκριμένη θέση καθώς την έχει καλύψει – και μάλιστα με επιτυχία – κατ΄ επανάληψη στο παρελθόν, ωστόσο ένα ερώτημα που απασχολεί, είναι το κατά πόσο έχει «μπολιάσει» στην ομάδα.

Μπάσα και Λούκας
Η μέχρι τώρα παρουσία του Μίγκεν Μπάσα, δεν είναι στα επίπεδα που θα ήθελε ο Σάββας Παντελίδης. Μετά την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη από τις καλοκαιρινές του διακοπές, ο Αλβανός δείχνει σημάδια κορεσμού, γεγονός που έχει επισημανθεί απ΄ όσους βρίσκονται κοντά στην ομάδα. 

Δεν αποκλείεται λοιπόν να τον δούμε στον πάγκο την Πέμπτη και την θέση του στην αρχική ενδεκάδα να πάρει ο νεοαποκτηθείς Βραζιλιάνος Λούκας Σάσα. Ένας εκ΄ των δύο θα είναι ο παρτενέρ του Ματίγια, καθώς θεωρείται απίθανο να χρησιμοποιηθούν και οι δύο από την αρχή. 
  
Οι σίγουροι
Αναφορικά με εκείνους που έχουν «καπαρωμένη» μια θέση στην ενδεκάδα για τον αγώνα με την ΑΕΛ, είναι οι:
Ο Κουέστα παραμένει αμετακίνητος κάτω από τα δοκάρια, ενώ ούτε με… θαύμα δεν αλλάζει η αμυντική τετράδα που θα αποτελείται από τους Σούγκρεντ (δεξιά), Κόρχουτ (αριστερά), Ρόουζ και Βέλεθ σε ρόλο στόπερ.

Ο Ματίγια έχει «κλειδώσει» την μία από τις δύο θέσεις σε ρόλο ανασταλτικού χαφ. 

Στη δεξιά πλευρά του κέντρου ο Φετφατζίδης έχει σημαντικό προβάδισμα, αριστερά θα δούμε τον Ντιγκινί και στην κορυφή της επίθεσης τον Ιντέγε.

Από τον συγκεκριμένο αγώνα θεωρείται δεδομένη η απουσία του Γιουνές, ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη το θέμα του Λάρσον που κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την σέντρα.   


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.