Εκτός τελικού ο Γκολομέεβ

Για οκτώ εκατοστά του δευτερολέπτου έμεινε εκτός τελικού στα 50 μέτρα πεταλούδα ο Έλληνας πρωταθλητής στο παγκόσμιο της Γκουακνγζού.

Για λίγο έμεινε εκτός τελικού των 50μ. πεταλούδα ο Κριστιάν Γκολομέεβ, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κολύμβησης της Γκουανγκζού. Ο Έλληνας πρωταθλητής τερμάτισε έβδομος στη -σαφώς πιο γρήγορη- δεύτερη ημιτελική σειρά με 23.29 και κατέλαβε την ένατη θέση της τελικής κατάταξης, μαζί με τον Ιταλό Πιέρο Κόντια. Ο όγδοος και τελευταίος που πέρασε στον αυριανό (22/7) τελικό ήταν ο Ρώσος Αντρέι Ζίλκιν με 23.21, επίδοση που ήταν μέσα στις δυνατότητες του Γκολομέεβ, ο οποίος έχει ατομικό -και πανελλήνιο- ρεκόρ από πέρυσι 23.19.

Μεγάλος πρωταγωνιστής των ημιτελικών ήταν ο Αμερικανός Κάλεμπ Ντρέσελ, ο οποίος με 22.57 πέτυχε ρεκόρ αγώνων και ρεκόρ Αμερικής, δείχνοντας ότι είναι το μεγάλο φαβορί για τον μοναδικό ατομικό τίτλο που του είχε… ξεφύγει πριν δύο χρόνια στη Βουδαπέστη. Δεύτερος πέρασε ο Βραζιλιάνος Νίκολας Σάντος με 22.77 και τρίτος ο κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ, Άντρι Γκοβόροφ από την Ουκρανία, με 22.80, ενώ ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2017, ο Βρετανός Μπεν Πράουντ, «χώρεσε» μόλις και μετά βίας ως έβδομος (23.14).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.