Μαθήματα τακτικής από τον Δώνη

Στο κομμάτι της επιθετικής ανάπτυξης επικεντρώθηκε ο Γιώργος Δώνης στην απογευματινή προπόνηση του Παναθηναϊκού. Ολλανδία - Αποστολής:Νίκος Τζουάννης

Στο κομμάτι της επιθετικής ανάπτυξης επικεντρώθηκε ο Γιώργος Δώνης στην απογευματινή προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Όστερμπεϊκ.

Ο τεχνικός του Τριφυλλιού έριξε το βάρος στο πιο προβληματικό κομμάτι του Παναθηναϊκού στο φιλικό της Αμβέρσας με τη Μπέρσχοτ και δούλεψε με την ομάδα των “βασικών” (όσοι έπαιξαν στο τελευταίο ημίωρο με τους Βέλγους) για περίπου μισή ώρα. 

Μετά το τρέξιμο και τις ασκήσεις φυσικής κατάστασης (οι τερματοφύλακες έκαναν το δικό τους πρόγραμμα), η ομάδα των νεαρών παικτών που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα έκαναν το δικό τους πρόγραμμα, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες δούλεψαν στην τακτική και έπαιξαν δίτερμα με περιορισμούς στο μισό γήπεδο. 

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά το πρωί της Δευτέρας και το απόγευμα οι Πράσινοι θα ταξιδέψουν μέχρι το Άμστερνταμ για το σημαντικό φιλικό παιχνίδι με τον Άγιαξ (22/07, 20:00, live Novasports 1HD).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.