Η φιλική αναμέτρηση του “τριφυλλιού” με τον Άγιαξ στο Novasports.gr

Παρακολουθείστε την εξέλιξη της φιλικής αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Άγιαξ από το Novasports.gr και δείτε πρώτοι τα γκολ της αναμέτρησης και τις καλύτερες φάσεις (20:00 Novasports1HD).

Παρακολουθείστε την εξέλιξη της φιλικής αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Άγιαξ από το Novasports.gr και δείτε πρώτοι τα γκολ της αναμέτρησης και τις καλύτερες φάσεις (20:00 Novasports1HD). Οι “πράσινοι” αντιμετωπίζουν τον “Αίαντα” στο τρίτο φιλικό τους ματς επί ολλανδικού εδάφους, με τον Γιώργο Δώνη να θέλει από τους παίκτες του να παρουσιάσουν στη συγκεκριμένη αναμέτρηση το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο και να δείξουν πως βρίσκονται σε καλό δρόμο, εν όψει της νέας σεζόν. Μετά τη νίκη 3-0 επί της Φέγενορντ και την ήττα 2-1 από την Μπίρσοτ, οι “πράσινοι” ψάχνουν μια καλή εμφάνιση στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού Σταδίου του Άμστερνταμ, όπου θα πραγματοποιηθεί το συγκεκριμένο φιλικό. 

Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να παρατάξει τους “πράσινους” με 4-3-3 στο συγκεκριμένο ματς και τον Διούδη στην εστία. Οι Κολοβέτσιος και Πούγγουρας θα είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, με τους Γιόχανσον και Ινσούα στα άκρα της άμυνας. Οι Κουρμπέλης, Μπουζούκης και Δώνης θα είναι οι τρεις της μεσαίας γραμμής, με τους Χατζηγιοβάννη και Χατζηθεοδωρίδη στα άκρα της επίθεσης και τον Μακέντα στην κορυφή. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.