Αποκαλύφθηκε το cast που θα τα βάλει με ζόμπι στο “Army of Dead”

Άγνωστη η ημερομηνία πρεμιέρας.Η επερχόμενη ταινία του Netflix από τον Zack Snyder, που έχει τίτλο...

Άγνωστη η ημερομηνία πρεμιέρας.

Η επερχόμενη ταινία του Netflix από τον Zack Snyder, που έχει τίτλο “Army of Dead”, απέκτησε την πρώτη της φωτογραφία.

Ο γνωστός ηθοποιός Dave Bautista μοιράστηκε τη φωτογραφία, η οποία παρουσιάζει το cast, με τους πρωταγωνιστές, εκτός του Bautista, να είναι οι Ella Purnell (Belgravia), Omari Hardwick (Power), Theo Rossi (Luke Cage), Garret Dillahunt (Fear the Walking Dead), Raül Castillo (Raül Castillo), Chris D’Elia (You), και Ana de la Reguera (Power).

Δείτε την παρακάτω:

 
Το cast του “Army of the Dead”.

Η ταινία θα λαμβάνει χώρα σε έναν μεταποκαλυπτικό κόσμου όπου έχει ξεσπάσει επιδημία με ζόμπι. Μια ομάδα από μισθοφόρους θα αποφασίσουν να πάνε στο Λας Βέγκας, το οποίο έχει κατακλυστεί από ζόμπι, και να φέρουν εις πέρας τη σημαντικότερη αποστολή τους. Να κάνουν τη μεγαλύτερη ληστεία που έγινε ποτέ.

Το σενάριο θα γράψει ο Snyder με την Shay Hatten, ενώ θα είναι παράλληλα παραγωγός μαζί με την Deborah Snyder και τον Wesley Coller. Τα γυρίσματα αναμένονται να ξεκινήσουν μέσα στο έτος.

Ο Snyder είναι άμεσα συνδεδεμένος με το DCEU, καθώς έχει σκηνοθετήσει τα “Man of Steel” (2013), “Batman v Superman: Dawn of Justice” (2016) και “Justice League” (2017). Βρισκόταν πίσω από την παραγωγή του “Aquaman” (2018), ενώ θα κατέχει τον ίδιο ρόλο για τα “Wonder Woman 1984” (5 Ιουνίου 2020), “The Suicide Squad” (6 Αυγούστου 2021) και “The Flash” (2021).

H ταινία αυτή δεν θα έχει καμία σχέση με το “Dawn of the Dead”, το remake του Snyder με το οποίο έκανε το σκηνοθετικό του ντεμπούτο το 2004. Σε εκείνη την ταινία πρωταγωνιστούσαν οι Sarah Polley, Ving Rhames, Jake Weber και Mekhi Phifer και αποτελούσε remake της ομώνυμης ταινίας του George A. Romero του 1978. Η ταινία τα είχε πάει καλά στο box office, καθώς εισέπραξε $102 εκ., ενώ ο προϋπολογισμός της ανέρχονταν στα $25 εκ..

Άγνωστη παραμένει η ημερομηνία πρεμιέρας, αλλά εσείς μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεότερο απ’ το τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.