Δε συγκινείται από τις κινεζικές προτάσεις

Εξαιρετικά δύσκολο θεωρεί πως είναι ο ισπανικός Τύπος το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του ο Γκάρεθ Μπέιλ στο κινεζικό πρωτάθλημα, παρά τις δελεαστικές προτάσεις των Κινέζων.

Εξαιρετικά δύσκολο θεωρεί πως είναι ο ισπανικός Τύπος το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του ο Γκάρεθ Μπέιλ στο κινεζικό πρωτάθλημα, παρά τις δελεαστικές προτάσεις των Κινέζων. Όπως αναφέρουν οι Ισπανοί, ο Ουαλός παίκτης θέλει να παραμείνει στην Ευρώπη και αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, χωρίς να έχει ως προτεραιότητα την επιστροφή στην Αγγλία. 

Ως πιθανότεροι προορισμοί του παρουσιάζονται οι Μπάγερν Μονάχου και Παρί Σεν Ζερμέν, όμως για να κινηθούν για την απόκτησή του, θα πρέπει η Ρεάλ Μαδρίτης να ρίξει τις οικονομικές της απαιτήσεις. Οι “μερένχες” αξιώνουν εκατό εκατομμύρια ευρώ, για να παραχωρήσουν τον Μπέιλ, τον οποίο έχει θέσει εκτός ομάδας ο Ζινεντίν Ζιντάν δημοσίως. Αυτό κάνει τους ενδιαφερομένους να περιμένουν πτώση της τιμής του παίκτη, καθώς πιστεύουν πως η ισπανική ομάδα θα οδηγηθεί σε μια τέτοια κίνηση, αν περάσουν οι ημέρες και δει πως δεν υπάρχουν προτάσεις. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.