Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Μπανγκόκ η εθνική μουάιτάι

Στην Μπανγκόκ (Ταϊλάνδη) βρίσκεται η εθνική ομάδα μουάιτάι προκειμένου να πάρει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της International Federation of Muaythai Amateur, που αρχίζει σήμερα.

Στην Μπανγκόκ (Ταϊλάνδη) βρίσκεται η εθνική ομάδα μουάιτάι προκειμένου να πάρει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της International Federation of Muaythai Amateur, που αρχίζει σήμερα.

Mε τα ελληνικά χρώματα θα αγωνιστούν, με αλφαβητική σειρά, οι : Σίμος Ανανιάδης (Ανδρών 18-40 ετών, -60 κιλά), Ιωάννης Βλαχάκης (Ανδρών, 18-23 ετών, -60 κιλά), Σταύρος Γρηγορακάκης (Ανδρών, 18-40 ετών, 91+ κιλά), Στέφανος Ζουρντός (Ανδρών, 18-40 ετών, -63.5 κιλά), Θεόδωρος Κασάρχος (Ανδρών, 18-23 ετών, -63.5 κιλά), Κωνσταντίνος Μαντζώκας (Ανδρών, 18-23 ετών, -71 κιλά), Παύλος Μπάμης (Ανδρών, 18-40 ετών, -71 κιλά), Κωνσταντίνος Σαρκίρης (Ανδρών, 18-23 ετών, -57 κιλά) και Μαρία Τζιαφούλια (Γυναικών, 18-23 ετών, -48 κιλά).

Στις γωνίες των αθλητών μας, θα βρίσκονται οι ομοσπονδιακοί προπονητές Αθανάσιος Αργυρόπουλος και Γεώργιος Σενικίδης, καθώς και οι προπονητές Ηλίας Λάμπρου, Κωνσταντίνος Πουντζουκίδης και Αθανάσιος Σιαβάλας. Τις πολύτιμες υπηρεσίες του θα προσφέρει κατά τη διάρκεια των αγώνων και ο φυσικοθεραπευτής Μιχάλης Σιούλης.

«Στον απόηχο της αναγνώρισης του Muaythai από την ελληνική πολιτεία , η συμμετοχή  στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα αποκτά ιδιαίτερη σημασία. Αποτελεί κίνητρο για να δώσουμε τον καλύτερό εαυτό μας και να τιμήσουμε τη χώρα με την παρουσία μας. Συγχαρητήρια στην Ομοσπονδία μας Π.Ο.Μ για τον συντονισμό ολόκληρης της αποστολής και την ολοένα και καλύτερη οργάνωση . 

Τα αποτελέσματα είναι θέμα χρόνου να έρθουν», τόνισε ο ομοσπονδιακός προπονητής Αθανάσιος Αργυρόπουλος και ο Γεώργιος Σενικίδης, συμπλήρωσε: «Είναι πολύ τιμητικό που αποτελώ μέλος της πρώτης επίσημης αποστολής της Εθνικής Ελλάδος ως ομοσπονδιακός προπονητής στο μεγαλύτερο μάλιστα γεγονός της χρονιάς για το Μουάιτάι. Η αποστολή αποτελείται από άξιους αθλητές από όλη την Ελλάδα, από αξιόπιστο ιατρικό επιτελείο, και φυσικά, τη Διοίκηση της Ομοσπονδίας. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές μας και κυρίως χωρίς τραυματισμούς».

Την Ελληνική αποστολή θα συνοδεύσει ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Ιωάννης Παπαδόπουλος. «Αποτελεί μεγάλη τιμή αλλά και συνάμα ευθύνη να συνοδεύω την Εθνική Ομάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μουάιτάι και μάλιστα στο μέρος όπου έχει τις ρίζες του το άθλημά μας. Η συγκεκριμένη αποστολή είναι ιστορική, καθώς για πρώτη φορά μεταβαίνουμε επίσημα σαν αναγνωρισμένη για το άθλημα Ομοσπονδία εκπροσωπώντας την Ελλάδα. Τα παιδιά που στελεχώνουν την Ομάδα αποτελούν πρότυπο για το σθένος τους και είμαι βέβαιος πως θα δώσουν το παν για να τιμήσουν τη χώρα που εκπροσωπούν αγωνιζόμενοι στο υψηλότερο και ανταγωνιστικότερο επίπεδο παγκοσμίως, αν και σε κάθε περίπτωση για όλους εμάς είναι ήδη νικητές ανεξαρτήτως αποτελέσματος», τόνισε ο κ. Παπαδόπουλος.

Την αποστολή υποστήριξε η εταιρεία Force1 που παρείχε υψηλής ποιότητας μαχητικό εξοπλισμό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.