Προτεραιότητα ο Σένκεφελντ, εναλλακτική λύση ο Βόρμχουρ

Ανοικτό παραμένει για το Τριφύλλι το θέμα της απόκτησης του Μπαρτ Σένκεφελντ, με τον Ολλανδό στόπερ να αποτελεί εναλλακτική λύση.

Αποστολή, Όστερμπεϊκ: Νίκος Τζουάννης

Ανοικτό παραμένει το θέμα της απόκτησης του Μπαρτ Σένκεφελντ και οι Πράσινοι δεν έχουν εγκαταλείψει την προσπάθεια τους για την απόκτηση του Ολλανδού στόπερ.

Ο Νίκος Νταμπίζας είναι σε ανοικτή γραμμή με την πλευρά του παίκτη και για την ώρα το θέμα έχει “κολλήσει” στις σχετικά υψηλές απαιτήσεις του πρώην παίκτη της Μέλμπουρν Σίτι.

Υπάρχει μια διαφορά στο οικονομικό κομμάτι, η οποία όμως μπορεί να “γεφυρωθεί”, ενώ οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού εκτιμούν οτι ο Σένκεφελντ έχει ως πρώτη επιλογή του το Τριφύλλι, αν και την ίδια στιγμή μιλάει και με άλλες ομάδες.

Σε κάθε περίπτωση ο Σένκεφελντ είναι η προτεραιότητα για τους Πράσινους και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είναι διατεθειμένοι να περιμένουν για λίγο ακόμα τον έμπειρο αμυντικό. 

Αναφορικά με τον Βίτο Βόρμχουρ, ο Ολλανδός στόπερ της Μπραν είναι η εναλλακτική λύση του Παναθηναϊκού για το κέντρο της άμυνας.

Έχουν ήδη γίνει συζητήσεις με τον εκπρόσωπο του παίκτη και το Νορβηγικό σύλλογο και εφόσον δεν προχωρήσει η υπόθεση Σένκεφελντ, τότε ο Παναθηναϊκός θα “ενεργοποιήσει” την περίπτωση Βόρμχουρ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.