Γκιλιέρμε: “Να κάνουμε το πρώτο βήμα”

Ο μέσος του Ολυμπιακού δήλωσε αισιόδοξος πως η ομάδα του μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα στην Τσεχία.

Ο Γκιλιέρμε εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη τύπου και εξέφρασε την αισιοδοξία του πως η ομάδα θα παρουσιαστεί πανέτοιμη ώστε να κάνει το πρώτο βήμα απέναντι στην Βικτόρια Πλζεν, ενώ αναφέρθηκε και στη σημαντική απουσία του Κώστα Φορτούνη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γκιλιέρμε:

Για το ματς με την Πλζεν: “Είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι, είμαστε έτοιμοι για το αυριανό παιχνίδι. Γνωρίζουμε τη σημασία που έχει ο αγώνας, πιστεύουμε στις δυνατότητες μας, είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ένα σημαντικό βήμα. Είναι δύσκολος αγώνας, αλλά σημαντικός για εμάς”. 

Για το αν είναι καλά προετοιμασμένος ο Ολυμπιακός: “Έχουμε καλύψει όλα τα ζητήματα που αφορούν στο ματς, είμαστε εδώ για να κάνουμε κάτι καλό. Δεν έχω καμία αμφιβολία πως θα κάνουμε ότι πρέπει, θα δείξουμε την ποιότητα μας και θα πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα”. 

Για το αν θα παίξουν και για τον Φορτούνη: “Σίγουρα, όλοι γνωρίζουμε πόσο μεγάλος παίκτης είναι. Είναι πολύ σημαντική η απουσία του. Κι εκείνος με τη σκέψη του θα είναι εδώ μαζί μας. Όλοι γνωρίζουν την ποιότητά του και το κενό που έχει αφήσει η απουσία του, αλλά όλοι μαζί θα παίξουμε για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα”. 

Για το ότι, σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό, η Πλζεν έχει παίξει ήδη δύο παιχνίδια κι αν αυτό είναι πρόβλημα: “Δεν μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε αυτό σαν δικαιολογία. Όλες οι ομάδες είναι στην αρχή. Η πρόκριση είναι σημαντική για εμάς, αλλά είναι δύο παιχνίδια. Θέλουμε να κάνουμε εδώ το πρώτο βήμα”. 

Για το αν είναι μεγαλύτερο κίνητρο για τον ίδιο το ενδεχόμενο να παίξει στο Champions League: “Φυσικά, γιατί πρόκειται για τη μεγαλύτερη διοργάνωση. Είναι το όνειρο των ποδοσφαιριστών αυτό. Θα κάνω λοιπόν τα πάντα για να τα καταφέρω και σε προσωπικό επίπεδο αλλά και μέσω της ομάδας”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.