Ατελείωτο gaming με καθαρές σκηνές, ζωντανές εικόνες και ελαχιστοποίηση χρωματικής απόκλισης από τα νέα HDR UHD 4K monitors της LG

Υψηλή απόδοση, εκπληκτική ανάλυση και μοναδική εμπειρία θέασης

Αθήνα, 23 Ιουλίου 2019Tα νέα HDR UHD 4K monitors 27UL500 και 27UL550 της LGElectronics (LG) σχεδιάστηκαν για να προσφέρουν πλούσια, ζωντανά χρώματα και ευκρινέστερες εικόνες. Χάρη στην συμβατότητά τους με το πρότυπο HDR10, απεικονίζουν με λεπτομέρεια τόσο τα φωτεινά, όσο και τα σκοτεινά σημεία περιεχομένου με υψηλό δυναμικό εύρος.

Οι νέες LG IPS οθόνες επιδεικνύουν εκπληκτική χρωματική ακρίβεια, καλύπτοντας το 98% του χρωματικού φάσματος, ενώ χάρη στη βαθμονόμηση χρωμάτων, επιτυγχάνεται ακριβής χρωματική απεικόνιση αποτρέποντας τις σταδιακές αλλαγές, με αποτέλεσμα να διατηρούνται τα αρχικά χρώματα. Παράλληλα, τα συγκεκριμένα monitors είναι συμβατά με την πιο πρόσφατη προστασία αντιγράφου HDCP 2.2, ώστε να προβάλλονται βίντεο απευθείας από υπηρεσίες streaming 4K, κονσόλες παιχνιδιών και συσκευές αναπαραγωγής δίσκων Bluray Ultra HD.

Η δυναμική των νέων monitors της LG ενισχύεται με την τεχνολογία Radeon FreeSync™, χάρη στην οποία μειώνονται οι αλλοιώσεις και το τρεμόπαιγμα της οθόνης, φαινόμενα που προκαλούνται μεταξύ του ρυθμού καρέ της κάρτας γραφικών και του ρυθμού ανανέωσης της οθόνης. Έτσι, ειδικά οι gamers απολαμβάνουν πιο ομαλή κίνηση, που αποτελεί βασικό συστατικό για απαιτητικά παιχνίδια. Ταυτόχρονα, μπορούν να επιλέξουν τη λειτουργία FPS ή RTS και να κάνουν τις ανάλογες προσαρμογές σε κάθε τύπο παιχνιδιού. Επιπλέον, τα νέα monitors διαθέτουν τη λειτουργία Dynamic Action Sync που ελαχιστοποιεί την καθυστέρηση εισόδου δεδομένων, ώστε ο παίκτης να μπορεί να «συλλάβει» την κάθε στιγμή σε πραγματικό χρόνο. Ακόμη, το Black Stabilizer της LG φωτίζει τις πιο σκοτεινές σκηνές, διευκολύνοντας τον παίκτη να βρει τον αντίπαλο.

Για ακόμη ευκολότερη χρήση, τα 27UL500 και 27UL550 μοντέλα διαθέτουν το OnScreenControl, μέσω του οποίου ο χρήστης μπορεί να προσαρμόσει τις επιλογές της οθόνης με μερικά μόνο κλικ. Ακόμη, για μεγαλύτερη σταθερότητα και για μια άνετη εμπειρία θέασης, ο χρήστης μπορεί να ρυθμίσει τη βάση για να αλλάξει την κλίση, το ύψος και τη γωνία της οθόνης, με την εργονομική βάση στήριξης, ενώ υπάρχει η δυνατότητα περιστροφής της οθόνης έως 900[1].

Τέλος, τα HDR UHD 4K monitors όπως και όλα τα monitors της LG, υποστηρίζονται με 3 χρόνια συνολική εγγύηση και 3 χρόνια εγγύηση 0 Pixel.

Σχετικά με την LGElectronics, Inc.

Η LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη τεχνολογίας και καινοτομίας στα καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα, την κινητή τηλεφωνία και τις οικιακές συσκευές. Με εργατικό δυναμικό 70.000  ανθρώπους σε 140 χώρες, η LG κατέγραψε παγκόσμιες πωλήσεις 55,4 δισ. USD (61,4 τρισεκατομμύρια κορεατικά γουόν KRW) για το 2018. Η LG Electronics αποτελείται από πέντε επιχειρησιακές μονάδες: Οικιακή Ψυχαγωγία, Κινητή Τηλεφωνία, Οικιακές Συσκευές & Ενεργειακές Λύσεις, Εξαρτήματα Οχημάτων και Επαγγελματικές Λύσεις (Β2Β). Η LG αποτελεί ηγέτιδα εταιρεία παγκοσμίως σε παραγωγή οθονών τηλεοράσεων, συσκευών κινητής τηλεφωνίας, κλιματιστικών, πλυντηρίων ρούχων και ψυγείων. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.LGnewsroom.com

Σχετικά με την LGElectronicsHomeEntertainmentCompany

Η LG Electronics Home Entertainment Company είναι παγκόσμια ηγέτιδα εταιρεία στην παραγωγή τηλεοράσεων, συσκευών αναπαραγωγής ήχου και video, οθονών, projectors, και προσωπικών υπολογιστών. Η εταιρεία είναι αναγνωρισμένη για την καινοτομία της στον κλάδο και για την ηγετική της θέση στις τηλεοράσεις OLED, οι οποίες φέρνουν την επανάσταση στην κατηγορία premium τηλεοράσεων. Η LG δεσμεύεται να βελτιώσει τις ζωές των χρηστών με καινοτόμα προϊόντα οικιακής ψυχαγωγίας όπως οι βραβευμένες LG SIGNATURE OLED TVs και NanoCell TVs οι οποίες ενσωματώνουν δυνατότητες Τεχνητής Νοημοσύνης. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.lg.com/gr

Σχετικά με την LG Electronics Hellas

Η LG Electronics Ελλάς, ιδρύθηκε ως θυγατρική εταιρεία το 2002, στο πλαίσιο της διεθνούς στρατηγικής για ακόμη πιο γρήγορη και αποτελεσματική ανάπτυξη. Στόχος είναι να συνεισφέρει δυναμικά τόσο στην ελληνική, όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά, βασιζόμενη στη μακρόχρονη εμπειρία της εταιρείας, με αρωγούς την τεχνολογική υπεροχή, το πρωτοποριακό design και την έμφαση σε ποιοτικές υπηρεσίες pre- και after-sales. H LG Electronics Ελλάς έχει καθιερωθεί ως πρωτοπόρος σε όλες τις εξελίξεις της ψηφιακής εποχής ενώ έχει εδραιωθεί στην αντίληψη των καταναλωτών και των συνεργατών της. Στη διάρκεια της πορείας της, η εταιρεία έχει παρουσιάσει πολλά νέα προϊόντα, έχει εφαρμόσει νέες τεχνολογίες στην κατασκευή κινητών και ψηφιακών συσκευών και συνεχίζει να ισχυροποιεί την κυρίαρχη θέση της στην εγχώρια αγορά, με την παρουσίαση καινοτόμων καταναλωτικών λύσεων υψηλού σχεδιασμού για την οικιακή ψυχαγωγία και τις οικιακές συσκευές. Επιπλέον, η LG Electronics Ελλάς προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις, καθώς το επαγγελματικό τμήμα LG Business Solutions έχει γνωρίσει ιδιαίτερη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, ολοκληρώνοντας με επιτυχία συνεργασίες με κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις, αλλά και διεθνείς και εγχώριες τουριστικές μονάδες, προσφέροντας λύσεις με προηγμένα συστήματα HVAC, οθόνες digital signage, ξενοδοχειακές τηλεοράσεις και προϊόντα φωτισμού LED. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.lg.com/gr, αλλά και το αποκλειστικό www.lg.com/gr/business.

Επισκεφτείτε την LG στα:

   www.lg.com/gr

   LG Magazine

www.facebook.com/lghellas

www.LinkedIn.com/lghellas


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.