SDCC 2019: Το Riverdale υποδέχεται την Shannen Doherty για να τιμήσουν τον Luke Perry

Ένα ειδικό επεισόδιο για να τιμηθεί ο εκλιπών ηθοποιός.Μια νέα προσθήκη στο cast του "Riverdale"...

Ένα ειδικό επεισόδιο για να τιμηθεί ο εκλιπών ηθοποιός.

Μια νέα προσθήκη στο cast του “Riverdale” αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια του πάνελ της σειράς στο Comic-Con, το οποίο πραγματοποιήθηκε πριν λίγο στο Σαν Ντιέγκο.

Ο λόγος για την Shannen Doherty, η οποία θα ενσωματωθεί στο cast για μόλις ένα ειδικό “συγκινητικό” επεισόδιο, το οποίο “θα τιμά την κληρονομιά του Luke Perry και το αντίκτυπο που είχε”, είπε ο εκτελεστικός παραγωγός και showrunner Roberto Aguirre-Sacasa. Πληροφορίες για τον χαρακτήρα της ηθοποιού δεν αποκαλύφθηκαν.

Οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν στο “Beverly Hills 90210”, στη σειρά όπου και συμπρωταγωνιστούσαν και έμειναν φίλοι όλα αυτά τα χρόνια. Ο ηθοποιός έφυγε ξαφνικά απ’ την ζωή σε ηλικία 52 ετών κατόπιν εγκεφαλικού που υπέστη. Είχε ολοκληρώσει τα γυρίσματα για την ταινία του Quentin Tarantino “Once Upon a Time in Hollywood” όπου θα υποδυθεί τον πραγματικό ηθοποιό Wayne Maunder. Η ταινία θα κυκλοφορεί στις 22 Αυγούστου.

Ο Aguirre-Sacasa σημείωσε ότι λόγω της φιλίας τους, ο Perry ήθελε την Doherty στη σειρά από την πρώτη κιόλας σεζόν.

“Ήταν τόσο καλοί φίλοι και όταν αποφασίσαμε να κάνουμε το επεισόδιο/φόρο τιμής στον Perry θελήσαμε να το κάνουμε όσο πιο ιδιαίτερο γινόταν. Οπότε ρωτήσαμε την Shannen να κάνει έναν συγκινητικό ρόλο. Διάβασε το σενάριο και δέχτηκε αμέσως”, είπε.

Οι τυχεροί που παρευρέθηκαν στο πάνελ είχαν την ευκαιρία να δουν ένα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του Perry από τη σειρά.

“Όταν ο Luke απεβίωσε ήταν προς το τέλος της 3ης σεζόν. Σκεφτήκαμε ότι αντί για να κάναμε το ειδικό επεισόδιο τότε, ας παίρναμε τον χρόνο για να γίνει σωστά”, συνέχισε ο showrunner. “Θέλαμε να τιμήσουμε τον Luke, τον Fred και να ήταν υπερσυγκινητικό και standalone”.

Σε σχετικά νέα με τη σειρά και τις άλλες αποκαλύψεις που έγιναν στο πάνελ, η Molly Ringwald θα εμφανίζεται σε περισσότερα επεισόδια για την επόμενη σεζόν και θα γίνει “μια μαμά πλήρης απασχόλησης” για τον Archie. Ο Kerr Smith θα γίνει ο νέος λυκειάρχης του Riverdale High και θα εμφανιστεί στο δεύτερο επεισόδιο. Επίσης, θα υπάρξει “σίγουρα” ένα επεισόδιο μιούζικαλ.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι KJ Apa, Lili Reinhart, Camila Mendes και Cole Sprouse. Επίσης, οι Madelaine Petsch, Ashleigh Murray, Casey Cott, Charles Melton, Ross Butler, Vanessa Morgan, Mädchen Amick, Marisol Nichols, Mark Consuelos, Hiram Lodge και Skeet Ulrich. Βασίζεται πάνω στους χαρακτήρες των Archie Comics και έχει ανανεωθεί ήδη για 4η σεζόν.

Μείνετε συντονισμένοι για όλα τα νέα του SDCC 2019 στο ειδικό hub του IGN Greece.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.