Ο James Cameron συγχαίρει την Marvel για τους Εκδικητές της

Fanboys οι Russo.Καθώς το "Avengers: Endgame" ξεπερνά το box office του "Avatar", οι σκηνοθέτες...

Fanboys οι Russo.

Καθώς το “Avengers: Endgame” ξεπερνά το box office του “Avatar”, οι σκηνοθέτες James Cameron και τα αδέρφια Russo ανταλλάσσουν συγχαρητήρια και ευχαριστήρια.

Μπορεί να πήρε λίγους μήνες, αλλά το “Avengers: Endgame” εν τέλει ξεπέρασε το ρεκόρ του “Avatar” των 2,79 δις δολαρίων στο box office, φορώντας έτσι το στέμμα της πιο κερδοφόρας ταινίας όλων των εποχών. Σε απάντηση αυτού του κατορθώματος, ο Cameron, σκηνοθέτης της ταινίας, έστειλε τα συγχαρητήριά του στην Marvel Studios.

Τα αδέρφια Russo, που σκηνοθέτησαν το “Endgame”, δεν μπόρεσαν να κρύψουν τη χαρά τους, στέλνοντας με τη σειρά τους τις ευχαριστήριες ευχές. Δεν ευχαρίστησαν μόνο όμως, αλλά έδειξαν το fanboy προφίλ τους για τη φιλμογραφία του δημιουργού. Αν σκεφτούμε στο πόσα μεγάλα franchise έχει βάλει ο Cameron το χεράκι του, δεν είναι καθόλου παράξενο να έχει αποτελέσει έμπνευση για τους μελλοντικούς κινηματογραφιστές μεγάλων εμπορικά ταινιών.

Μιας και μιλάμε για τεράστια franchise και μεγάλα budget, δείτε τι μας ετοίμαζε η Marvel για το San Diego Comic Con, η οποία ήρθε με 11 μεγάλες ανακοινώσεις κι ένα συναρπαστικό lineup.


Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment, χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες, αλλά μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.