To Wolfenstein: Youngblood θα είναι πιο ευχάριστο από το New Colossus

Οι κόρες είχαν καλύτερη τύχη από τον πατέρα.To Wolfenstein: Youngblood θα μας δείξει την...

Οι κόρες είχαν καλύτερη τύχη από τον πατέρα.

To Wolfenstein: Youngblood θα μας δείξει την προσπάθεια των δίδυμων κορών του BJ να βρουν τον πατέρα τους και οι υπεύθυνοι του παιχνιδιού τόνισαν ότι η ατμόσφαιρα δεν θα είναι τόσο βαριά όσο του New Colossus.

Ο executive producer του παιχνιδιού, Jerk Gustafsson, είπε σύμφωνα με το pcgamer ότι: “Σε κάποιο βαθμό ίσως έχουν αλλάξει μερικά πράγματα, η αλήθεια είναι ότι δεν το έχουμε σκεφτεί καθόλου αυτό. Έχουν γίνει αρκετές πολιτικές συζητήσεις τα τελευταία δύο χρόνια, οπότε κάτι τέτοιο είναι λογικό, δεδομένης της κατάστασης που βρίσκεται ο κόσμος σήμερα”.

id Software's newest chapter in the legendary

“Τώρα σχετικά με το Youngblood, όταν δημιουργήσαμε το New Colossus θέλαμε να πούμε μία ιστορία σχετικά με την ελευθερία. Μία ιστορία για το πώς η Αμερική απελευθερώθηκε από τους Ναζί. Ήταν η ιστορία του B.J. καθώς αυτός μεγάλωνε. Με το Youngblood δεν θέλαμε να δημιουργήσουμε κάτι τόσο βαρύ. Παρά τα δύσκολα παιδικά χρόνια που είχε ο B.J., οι κόρες του μεγάλωσαν σε μία αγαπημένη οικογένεια.”

“Η ιστορία λοιπόν του παιχνιδιού είναι μια προέκταση αυτού. Πρόκειται για το πώς αυτές οι δύο κοπέλες έγιναν γυναίκες. Ο πατέρας τους έχει εξαφανιστεί και αυτές ψάχνουν να τον βρουν γιατί τον αγαπάνε. Δεν πρόκειται μόνο για μία σχέση των κορών με τον πατέρα τους αλλά και για τη σχέση που αναπτύσσουν οι δύο κοπέλες μεταξύ τους.”

Ο Gustafsson τόνισε ότι πιστεύει πως η ιστορία θα αρέσει πολύ στους παίκτες αλλά αυτή δεν αντικατοπτρίζει την υπάρχουσα πολιτική κατάσταση της Αμερικής.

Wolfenstein: Youngblood Complete Special Edition and Preorder Guide

“Πιστεύω ότι θα σας αρέσει. Για πρώτη φορά έχουμε γυναίκα πρωταγωνιστή. Βασιζόμαστε πολύ σε αυτό όσο και στην αδελφική σχέση που αναπτύσσεται ανάμεσα στις δύο κοπέλες. Χτίζουμε πάνω σε αυτό αλλά και στην αφοσίωση τους να βρουν τον πατέρα τους.”

Ο Gustafsson επίσης είπε ότι το Youngblood δεν θα υποστηρίζει ray tracing από την αρχή. “Δουλεύουμε μαζί με την Nvidia αλλά το ray tracing δεν θα είναι διαθέσιμο από την αρχή. Οι μηχανικοί της Nvidia δουλεύουν για να μας βρουν την καλύτερη λύση, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει προσδιοριστεί ημερομηνία.”

Το Wolfenstein: Youngblood θα κυκλοφορήσει στις 26 Ιουλίου.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.