Απολογείται ο James Gunn για την προτεραιότητα που δίνει στο “The Suicide Squad”

DC over Marvel!Στο Comic-Con, το οποίο πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες στο Σαν Ντιέγκο, η...

DC over Marvel!

Στο Comic-Con, το οποίο πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες στο Σαν Ντιέγκο, η Marvel αποκάλυψε όλες τις νέες σειρές και ταινίες που θα ανήκουν στην 4η Φάση. Μέσα σε αυτές δεν βρέθηκε το “Guardians of the Galaxy Vol. 3” και τώρα ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης του, James Gunn, εξήγησε το γιατί.

“Συγγνώμη που απογοητεύω”, έγραψε ο Gunn στο Twitter. “Το ‘Guardians Vol. 3’ θα γίνει, αλλά θα τελειώσω πρώτα το ‘The Suicide Squad'”.

Αυτό μας ήταν ήδη γνωστό, μιας και το “The Suicide Squad” έχει σαν ημερομηνία πρεμιέρας τις 6 Αυγούστου 2021. Με βάση το επίσημο lineup που ανακοινώθηκε, το “Guardians of the Galaxy Vol. 3” αναμένεται κάποια στιγμή μετά τις 5 Νοεμβρίου 2021, όταν δηλαδή θα κυκλοφορήσει το “Thor: Love and Thunder”.

Ο πρόεδρος της Walt Disney Studios, Alan Horn, απέλυσε τον Gunn από το “Guardians Vol. 3” τον Ιούλιο του 2018 μετά από την εμφάνιση κάποιων παλιών αμφιλεγόμενων tweet του. Τελικά, πριν ένα μήνα περίπου τον προσέλαβε ξανά για την ίδια θέση. Σε συνέντευξή του, ο Gunn πήρε την ευθύνη πάνω του και είπε ότι δεν κρατά κακία ούτε στην Disney ούτε στην Marvel. Την περίοδο αυτή που ‘έμεινε άνεργος’ ο Gunn συμφώνησε να σκηνοθετήσει και να γράψει το σενάριο του “The Suicide Squad” των DC και Warner Bros.

Η απόλυση του Gunn έγινε λίγο πριν την εμφάνισή του στο ComicCon και πυροδότησε θύελλα αντιδράσεων από το cast και τους fans. Κύριος υπέρμαχός του ήταν ο Dave Bautista, ο οποίος στις ταινίες ενσαρκώνει τον Drax. Μάλιστα, είχε φτάσει και στο σημείο να ‘απειλήσει’ το στούντιο με την αποχώρησή του από την 3η ταινία, αν δεν επέστρεφε ο σκηνοθέτης. Λίγο καιρό αργότερα, το cast έκανε τις ατομικές του δηλώσεις, ενώ μαζί έκαναν κοινή δήλωση υπερασπιζόμενοι τον Gunn.

Όσον αφορά το “The Suiside Squad”, η Margot Robbie θα εμφανιστεί στην ταινία ως Harley Quinn, παρά τα προηγούμενα δημοσιεύματα που υπονοούσαν το αντίθετο. O Jai Courtney θα επιστρέψει ως Captain Boomerang, η Viola Davis θα επιστρέψει ως Amanda Waller και ο Joel Kinnaman θα επιστρέψει ως Rick Flag.

Νέες προσθήκες είναι αυτές των John Cena, ο οποίος θα αναλάβει τον φημολογούμενο ρόλο του Dave Bautista ωςPeacemaker, του David Dastmalchian ως Polka-Dot Man και του Idris Elba σε άγνωστο μέχρι στιγμής ρόλο. Πρόσφατα δημοσιεύματα θέλουν τον Michael Rooker να βρίσκεται σε συζητήσεις για τον ρόλο του King Shark.

Για περισσότερες πληροφορίες και ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.