Πρώτο cast για το “Lord of the Rings” του Amazon

Το Amazon ξεκίνησε τη διαλογή.Το Amazon έχει το πρώτο του cast για την επερχόμενη prequel...

Το Amazon ξεκίνησε τη διαλογή.

Το Amazon έχει το πρώτο του cast για την επερχόμενη prequel τηλεοπτική σειρά “Lord of the Rings”. Σύμφωνα με το Variety, η ηθοποιός Markella Kavenagh βρίσκεται σε συζητήσεις για να εμφανιστεί στη σειρά.

Δεν γνωρίζουμε πολλά για τον χαρακτήρα που μάλλον θα αναλάβει, αν και αναφορές του μέσου υποστηρίζουν πως το όνομά της θα είναι Kyra.

Η νεαρή ηθοποιός, που η καριέρα της ξεκίνησε ουσιαστικά πέρυσι, έχει προλάβει να εμφανιστεί και σε άλλα τηλεοπτικά project, όπως “Romper Stomper”, “Picnic at Hanging Rock” και “The Cry”.

Όσο για τη σειρά, το Amazon ακόμα δεν αποκαλύπτει πολλές πληροφορίες για το prequel του LotR, αν και πρώιμες φήμες ήθελαν τη σειρά να επικεντρώνεται σε έναν νεαρό Aragorn. Ωστόσο, τον Μάρτιο, η streaming υπηρεσία επιβεβαίωσε πως η σειρά θα διαδραματίζεται κατά τη Second Age της Middle Earth, δηλαδή χιλιάδες χρόνια πριν τα γεγονότα της πρωτότυπης τριλογίας.

Επίσης γνωρίζουμε πως ο σκηνοθέτης του “Jurassic World: Fallen Kingdom”, J.A. Bayona, θα αναλάβει τη σκηνοθεσία των δύο πρώτων επεισοδίων. Ο Bayona μάλιστα θα αναλάβει και την εκτέλεση παραγωγής μαζί με την Belén Atienza. Όσο για την ομάδα των σεναριογράφων, περιλαμβάνει τους επικεφαλής JD Payne και Patrick McKay, με τους Gennifer Hutchison (Breaking Bad) και Bryan Cogman (Game of Thrones) επίσης να φημολογούνται πως θα αναλάβουν κομμάτια του σεναρίου.

Τέλος, να σημειώσουμε πως ακόμα δεν έχει γνωστοποιηθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας της σειράς.

Μάθετε τα πάντα για τις νέες σειρές της σεζόν 2019-20 στον απόλυτο τηλεοπτικό οδηγό μας.


Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment, χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες, αλλά μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.