Παντελάκης: «Θα είμαστε 100% έτοιμοι απέναντι στην BLMA»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Παντελάκης, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για την αντίπαλο που προέκυψε από την σημερινή κλήρωση των προκριματικών της Ευρωλίγκας.

O Ολυμπιακός κληρώθηκε με την BLMA για την προκριματική φάση της Ευρωλίγκας, έχοντας μειονέκτημα έδρας. Ο προπονητής των ερυθρόλευκων, Γιώργος Παντελάκης, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για την αντίπαλο των «ερυθρόλευκων» και τις αθλήτριες του ενόψει των αναμετρήσεων με την γαλλική ομάδα.
 
Συγκεκριμένα δήλωσε: «Kαι οι δύο ομάδες που είχαμε να αντιμετωπίσουμε στην προκριματική φάση της Ευρωλίγκας ήταν εξ’ αρχής δύσκολες, όπως δύσκολη ήταν και η περσινή κλήρωση με την TS Wisla Krakow. Από εκεί και πέρα εμείς έχουμε  τον ίδιο βασικό κορμό σε σχέση με την περσινή περίοδο και νέες προσθήκες που θα μας βοηθήσουν πολύ. Θεωρώ λοιπόν ότι στις 25 Σεπτεμβρίου η ομάδα θα είναι 100% έτοιμη για να αντιμετωπίσει την BLMA.

Πρόκειται πάντως για ένα πολύ καλό σύνολο, στο οποίο τρεις παίκτριές του αγωνίζονται στο WNBA, γεγονός που δείχνει τη δυναμική του. Από εκεί και πέρα οι αθλήτριές μου έδειξαν και πέρσι ότι μπορούν να ανταποκριθούν σε αυτό το επίπεδο και το έκαναν σε μεγάλο βαθμό και στον δεύτερο γύρο της φάσης των ομίλων της Ευρωλίγκας. Είμαστε πιο έμπειροι μετά την χρονιά που πέρασε και ταυτόχρονα αισιόδοξοι ότι ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί ακόμα καλύτερος σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.