Η πρόκριση θα κριθεί στο Φάληρο (video)

Στη ρεβάνς της ερχόμενης Τρίτης στο «Γ. Καραϊσκάκης» (21:30 NS2) θα λύσουν τις διαφορές τους ο Ολυμπιακός και η Βικτόρια Πλζεν, με την ελληνική ομάδα να έχει προβάδισμα, λόγω του 0-0 με το οποίο έφυγε από την Τσεχία.

Στη ρεβάνς που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη στο «Γ. Καραϊσκάκης» (21.30, novasports) θα λύσουν τις διαφορές τους ο Ολυμπιακός και η Βικτόρια Πλζεν, με την ελληνική ομάδα να έχει (θεωρητικά τουλάχιστον) ένα μικρό προβάδισμα, λόγω του 0-0 με το οποίο φεύγει από την Τσεχία.

Ο πρώτος στόχος του Μάρτινς ήταν να ελέγξει η ομάδα του τον ρυθμό και να σταματήσει την κυκλοφορία της μπάλας από την πλευρά των γηπεδούχων. Το πέτυχε για περισσότερα από 65’ λεπτά, ωστόσο είναι αλήθεια ότι στο διάστημα που οι γηπεδούχοι πίεσαν την ελληνική ομάδα (και ειδικά από το 30’ έως το φινάλε του ημιχρόνου), δημιούργησαν μία-δύο σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ. Ο Σα ωστόσο ήταν εκεί, ειδικά στην φάση του 39’, όταν χρειάστηκε να επέμβει με εντυπωσιακό τρόπο στο τετ α τετ με τον Τσέρμακ.

Ο Ολυμπιακός βγήκε από την ισορροπία του λίγο μετά την αναγκαστική αλλαγή του Αβραάμ Παπαδόπουλου (την θέση του πήρε ο Μπα στο 22’) και ουσιαστικά έκλεισε αυτόν τον κύκλο όταν ο Μάρτινς αποφάσισε να αλλάξει τακτικό προσανατολισμό. Έβγαλε στο 56’ τον Βαλμπουενά, που σήκωσε μεγάλο βάρος σε ρόλο αντι-Φορτούνη, αφού κλήθηκε να λειτουργήσει ουσιαστικά ως πέμπτος χαφ και δεύτερος επιθετικός ταυτόχρονα, πέρασε στη θέση του τον Καμαρά με στόχο να ενισχύσει τους Μπουχαλάκη και Γκιλιέρμε στην καρδιά της μεσαίας γραμμής και κάπου εκεί οι χώροι άρχισαν να κλείνουν επικίνδυνα για τους γηπεδούχους.

Θα μπορούσαν μάλιστα οι “ερυθρόλευκοι” να πάρουν κάτι περισσότερο από την ισοπαλία, αν στη φάση του 76΄ο Μπουχαλάκης ήταν πιο αποτελεσματικός. Το αριστερό πλασαριστό σουτ, με το οποίο ολοκληρώθηκε η αντεπίθεση των «ερυθρολεύκων», έφυγε ωστόσο ένα μέτρο δίπλα από το δοκάρι. Αυτή ήταν η καλύτερη ευκαιρία που είχε η ελληνική ομάδα για να σκοράρει και η πρώτη ουσιαστική φάση που δημιούργησε έπειτα από εκείνη με τον Βαλμπουενά στο 17’.

Συμπερασματικά, ο Ολυμπιακός ήξερε τι ήθελε στην Τσεχία, αλλά δεν κατάφερε να περιορίσει τα λάθη στον βαθμό που απαιτούνταν για να «κλειδώσει» την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι. Έχει μπροστά του 90 λεπτά για να δείξει ποια είναι η καλύτερη ομάδα, έχοντας τον κόσμο του στο πλευρό του.

ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ: Χρούσκα, Χάβελ, Πέρνιτσα, Μπράμπετς (72′ Χέιντα), Χλούσεκ, Κάλβατς, Χροσόβσκι, Καγιαμπά, Τσέρμακ (84′ Μίχαλικ), Κόπιτς, Κρμέντσικ (69′ Χόρι).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:
Σα, Ομάρ, Σεμέδο, Αβραάμ (22 λ. τρ. Μπα), Τσιμίκας, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Ποντένσε, Βαλμπουενά (57′ Καμαρά), Γιώργος Μασούρας (81′ Ραντζέλοβιτς), Γκερέρο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.