Αναχώρησε για Μπρατισλάβα το «Αστέρι» (photos)

Με τον Βέλλιο να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε ο Ατρόμητος ταξίδεψε για το ευρωπαϊκό όνειρο. Αποστολή στην Μπρατισλάβα-Αποστόλης Λάμπος.

Με τον Βέλλιο να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε ο Ατρόμητος ταξίδεψε για το ευρωπαϊκό όνειρο. Αποστολή στην Μπρατισλάβα-Αποστόλης Λάμπος.

Ο Ατρόμητος «πέταξε» για τη Σλοβακία με το όνειρο της δεύτερης πρόκρισης στην ιστορία του σε επίπεδο μετά από εκείνη με την ΑΙΚ Στοκχόλμης το 2015. Αυτή τη φορά απέναντι στην Ντουνάισκα Στρέντα θέλει να κάνει το πρώτο βήμα με απώτερο στόχο την είσοδο στους ομίλους του Europa League για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Με 21 παίκτες στην αποστολή και με τον Απόστολο Βέλλιο να φαίνεται πως έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε, οι κυανόλευκοι αναχώρησαν  με πτήση τσάρτερ για την Μπρατισλάβα.

Αναλυτικά οι εκλεκτοί του Γιάννη Αναστασίου που μπήκαν στο αεροπλάνο είναι οι Μέγιερι, Βέλλιος Μανδάς, Χαρίσης, Θεοδωράκης, Ρισβάνης, Ουγκράι, Ούμπιδες, Κιβρακίδης, Μάντσον, Γιακουμάκης, Γούτας, Ενσικουλού, Νάτσος, Γαρουφαλιάς, Κατράνης, Καχίλα, Ρόσα, Μανούσος, Κόρτ και Στρούγγης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.