Γεμίζει …βέλη η “φαρέτρα” του Δώνη

Ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για τις μεταγραφές των Ζαχίντ, Νούνες και τις έξτρα επιλογές που έχει πλέον ο Γιώργος Δώνης.

Το μεταγραφικό σίριαλ του καλοκαιριού ολοκληρώθηκε με happy end για τους Πράσινους και ο “πόθος” του Γιώργου Δώνη, Γκαϊάς Ζαχίντ φόρεσε τελικά τη φανέλα με το Τριφύλλι στο στήθος. Χρειάστηκε να παιχτούν αρκετά επεισόδια και αυτό το σενάριο κράτησε σε αγωνία τους… θεατές μέχρι και την τελευταία στιγμή. Δύο ήταν οι πρωταγωνιστές από την ομάδα του Παναθηναϊκού στο σίριαλ Ζαχίντ. Ο Γιώργος Δώνης που έπεισε τον παίκτη να έρθει στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό και με το πείσμα του, ουσιαστικά οδήγησε τον Νορβηγό μέσο στην απόφαση – έκπληξη να δεχθεί μια γενναία μείωση στις αποδοχές του για να ολοκληρωθεί το deal, αλλά και ο Νίκος Νταμπίζας. 

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού χειρίστηκε υποδειγματικά τη συγκεκριμένη υπόθεση, η οποία έφτασε αρκετές φορές στο “ναυάγιο”. Άλλωστε δεν είναι και πολύ μακριά η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που έλεγε ότι οι Πράσινοι προχωρούν στις επόμενες επιλογές. Όμως ο Νταμπίζας αποδείχτηκε σκληρός και καλός διαπραγματευτής και κατάφερε να βρει την… άκρη με το ΑΠΟΕΛ και να ντύσει στα πράσινα τον -πακιστανικής καταγωγής – ποδοσφαιριστή. 

Αρκετά προσεκτικές ήταν οι κινήσεις του Νταμπίζα και στην υπόθεση του Ζοάο Νούνες. Ο Πορτογάλος στόπερ έφτασε κοντά στη μεταγραφή του σε σύλλογο των Εμιράτων, μιλούσε μέχρι και την τελευταία στιγμή με τη Μίλγουολ, ωστόσο ο Νταμπίζας έκανε τους σωστούς χειρισμούς και έκλεισε άμεσα το θέμα. 

Το αποτέλεσμα είναι ότι μετά τον Κολοβό, ο Γιώργος Δώνης βάζει άλλα δύο “βέλη” στη “φαρέτρα” του, αποκτά περισσότερες επιλογές και το σημαντικότερο για το “Τρένο” είναι ότι θα έχει πλέον στην ομάδα του, τους παίκτες που θεωρεί ότι ταιριάζουν καλύτερα στα αγωνιστικά πλάνα του. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.