Νέα βαριά ήττα για την εθνική

Η εθνική γυναικών ηττήθηκε 13-4 από τη Ρωσία και πλέον θα διεκδικήσει την έβδομη θέση του παγκοσμίου πρωταθλήματος υγρού στίβου, κόντρα στον ηττημένο της αναμέτρησης μεταξύ της Ιταλίας και της Ολλανδίας.

Η εθνική γυναικών ηττήθηκε 13-4 από τη Ρωσία και πλέον θα διεκδικήσει την έβδομη θέση του παγκοσμίου πρωταθλήματος υγρού στίβου, κόντρα στον ηττημένο της αναμέτρησης μεταξύ της Ιταλίας και της Ολλανδίας. Η ελληνική ομάδα παρουσιάστηκε και σε αυτό το ματς κατώτερη των περιστάσεων και βρέθηκε να χάνει 4-1 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. 

Στο δεύτερο μέρος, η αναμέτρηση μετατράπηκε σε παράσταση για ένα ρόλο, καθώς οι Ρωσίδες κυριάρχησαν και επέβαλαν πλήρως τον ρυθμό τους. Η Πλευρίτου σημείωσε δυο γκολ για την ελληνική ομάδα, ενώ από ένα σημείωσαν οι Αβραμίδου και Ασημάκη. Από την πλευρά της Ρωσίας, οι Μπέρσνεβα και Καρίμοβια είχαν από τρία γκολ.

Τα οκτάλεπτα: 0-2, 1-2, 2-4, 1-5. 

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΕΛΛΑΔΑ (Μορφέσης): Σταματοπούλου, Τσουκαλά, Μπενέκου, Ελευθεριάδου, Πάτρα, Αβραμίδου 1, Ασημάκη 1, Χυδηριώτη, Κώτσια, Νίνου, Πλευρίτου 2, Ξενάκη, Κοτσιώνη. 

ΡΩΣΙΑ (Γκαϊντούκοφ): Γκολόβινα, Μπέρσνεβα 3, Προκοφίεβα 1, Καρίμοβα 3, Τολκούνοβα, Γκορμπούνοβα 1, Σερζάντοβα, Σιμάνοβιτς, Τιμοφέεβα, Σομπόλεβα 2, Ιβάνοβα 1, Ρίζκοβα 1, Καρνάουχ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.