Σκουρτόπουλος: «Ξεκινά μια δελεαστική προσπάθεια»

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ ανδρών ξεκίνησε σήμερα την προετοιμασία της για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας και ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μίλησε για την μεγάλη πρόκληση της Κίνας.

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ ανδρών ξεκίνησε σήμερα την προετοιμασία της για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας και ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μίλησε για την μεγάλη πρόκληση της Κίνας. 

Ο προπονητής της «γαλανόλευκης» δήλωσε στην ιστοσελίδα της Ε.Ο.Κ: 
«Αρχίζουμε από σήμερα μια απαιτητική, αλλά και πολύ δελεαστική προσπάθεια που στην ουσία αποτελεί την συνέχεια της απόλυτα θετικής πορείας της Εθνικής ομάδας στην διαδικασία των προκριματικών.

Υπάρχει ένα συγκεκριμένο πλάνο ένταξης των παικτών που έχει εκπονηθεί σε συνεννόηση με όλους και με στόχο από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας να είμαστε όλοι μαζί και να μπούμε σε κανονικούς ρυθμούς. Έννοιες όπως η επιθυμία όλων των μελών της ομάδας για προσφορά και η μεγάλη πρόκληση που υπάρχει μπροστά μας είναι αυτονόητες, οπότε σε αυτή την αφετηρία εγώ θέλω να ευχηθώ να υπάρχει υγεία και τα υπόλοιπα θα τα δούμε και θα τα πούμε στην πορεία».

Οι 18 παίκτες που έχουν κληθεί για την προετοιμασία είναι οι εξής: Γιάννης Αθηναίου, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Κώστας Αντετοκούνμπο, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Νικ Καλάθης, Αντώνης Κόνιαρης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Βαγγέλης Μάντζαρης, Ντίνος Μήτογλου, Γιάννης Μπουρούσης, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Γιώργος Παπαγιάννης, Κώστας Παπανικολάου, Ιωάννης Παπαπέτρου, Γιώργος Πρίντεζης, Χρήστος Σαλούστρος και Κώστας Σλούκας.

Το κύριο στάδιο της προετοιμασίας θα γίνει στην Αθήνα, με εξαίρεση την εβδομάδα 5-11/8, όταν η ομάδα θα μεταβεί στην Κρήτη για το διεθνές τουρνουά «Aegean» με αντιπάλους το Ιράν (8/8 προπονητικό, 11/8 επίσημο) και την Ουγγαρία (9/8). Θα ακολουθήσει το τουρνουά «Ακρόπολις Eurobank» στις 16,17 και 18 Αυγούστου με αντιπάλους κατά σειρά Ιταλία, Τουρκία και Σερβία και στις 21/8 είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση για την Κίνα με πρώτο σταθμό την πόλη Suzhou και συμμετοχή σε τουρνουά με αντιπάλους Ιορδανία (24/8), Κίνα ( 26/8) και Τουρκία ή Σενεγάλη (27/8).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.