Ψεύτικη η διαρροή του Alien DLC στο Red Dead Redemption 2

Κρίμα...To Σαββατοκύριακο που μας πέρασε είχε αρχίσει να διαδίδεται μία φήμη για το λεγόμενο...

Κρίμα…

To Σαββατοκύριακο που μας πέρασε είχε αρχίσει να διαδίδεται μία φήμη για το λεγόμενο alien-themed DLC, το οποίο θα έρθει στο RDR2. Σήμερα όμως ο υπεύθυνος της διαρροής παραδέχθηκε πως όλα ήταν ένα ψέμμα.

Το Σάββατο, ο χρήστης u/throwaway11113453 δημοσίευσε μία υποτιθέμενη διαρροή η οποία, όπως είχε δηλώσει, προήλθε από έναν φίλο του ο οποίος δούλευε στη Rockstar. Αν και η διαρροή αφαιρέθηκε ανέφερε τα παρακάτω:

  1. Υπάρχει ένα single-player DLC για το Red Dead Redemption 2 στα σκαριά, το οποίο έχει σχέση με εξωγήινους, ακριβώς όπως το Red Dead Redemption’s Undead Nightmare DLC.
  2. Το πρώτο Red Dead Redemption φτιάχνεται ξανά από την αρχή, με παρόμοια χαρακτηριστικά και γραφικά με αυτά του Red Dead Redemption 2.

Η διαρροή έγινε γνωστή όταν την προώθησαν αρκετοί YouTubers και media. Λίγες μέρες μετά, ωστόσο, ο υπεύθυνος της διαρροής ομολόγησε πως όλα αυτά ήταν ένα ψέμα.

Ο ίδιος μάλιστα υποστήριξε πως η διαρροή ήταν ένα πείραμα που διεξήγαγε για να δει πως διαδίδονται οι φήμες στην κοινότητα. Το πιο πιθανό πάντως είναι να ξεκίνησε σαν φάρσα την οποία αργότερα ο ίδιος μετάνιωσε καθώς είδε μεγάλα site να την αναφέρουν.

“Έμαθα ότι μερικοί θα πιστέψουν οτιδήποτε μοιάζει αρκετά πειστικό. Επίσης έμαθα ότι τα media είναι ένα τεράστιο εργαλείο, καθώς πάνω από 70 χιλιάδες άτομα είδαν την ψεύτικη διαρροή που δημιούργησα και χαίρομαι που οι περισσότεροι κατάλαβαν πως επρόκειτο για πλάκα.”

Υπάρχουν αρκετές αντιδράσεις στην αποκάλυψη ότι πρόκειται για ψεύτικη διαρροή. Μερικοί επικροτούν τον υπεύθυνο που είπε την αλήθεια, ενώ άλλοι πάλι είναι πιο σκληροί. “Tι απεχθής κίνηση. Συγχαρητήρια, μόλις απέδειξες ότι μπορείς να διαδόσεις μία ψεύτικη φήμη στο internet. Η επιστήμη σε ευχαριστεί για την προσφορά σου”, ανέφερε ένα από τα σχόλια.

Το “πείραμα” πάντως έδειξε πόσο εύκολο είναι κάποιες φήμες να πάρουν μεγάλες διαστάσεις και τελικά να γίνουν ιστορίες και να διαδοθούν. Ειδικά με τους YouTubers οι φήμες αυτές μπορούν πολύ εύκολα να φτάσουν σε πολύ κόσμο.

Σε περίπτωση που η Rockstar ετοιμάζει ένα DLC για το RDR2 προφανώς και δεν θα το μάθετε από κάποιον φίλο ο οποίος δουλεύει στην εταιρεία αλλά από εμάς. Γι’ αυτό μείνετε στο IGN για περισσότερα.


Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.