Μαρτίνς: “Καλό αποτέλεσμα το 0-0” (video)

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στην κάμερα του Olympiacos TV για το πρώτο παιχνίδι με την Βικτόρια Πλζεν αλλά και για τι περιμένει από την ομάδα του στη ρεβάνς του γηπέδου Καραϊσκάκη.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στην κάμερα του Olympiacos TV για το πρώτο παιχνίδι με την Βικτόρια Πλζεν αλλά και για τι περιμένει από την ομάδα του στη ρεβάνς του γηπέδου Καραϊσκάκη. 

«Όπως είχαμε προβλέψει, ήταν ένα παιχνίδι ισορροπημένο απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο που έψαχνε το γκολ, έπαιζε επιθετικά, έτσι όπως είχαμε σκοπό να κάνουμε κι εμείς. Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο όσον αφορά τις ευκαιρίες, όσον αφορά τις καλές στιγμές μέσα στον αγώνα. Ήταν στιγμές μέσα στον αγώνα που ήταν ανώτερη η Βικτόρια και άλλες που ήταν ανώτερος ο Ολυμπιακός.

Προσπαθήσαμε πολύ και στα 90 λεπτά απέναντι σε έναν ποιοτικό αντίπαλο, δεν καταφέραμε να πιάσουμε την απόδοση αυτή που θα μας έδινε τη νίκη, όμως το να κερδίσεις εκτός έδρας σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης δεν είναι εύκολο, επομένως το 0-0 είναι ένα καλό αποτέλεσμα για εμάς. Έχουμε ακόμη 90 λεπτά για να διεκδικήσουμε τη νίκη, στο δικό μας γήπεδο, θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να το πετύχουμε. Ο αντίπαλος είναι δύσκολος και το παιχνίδι ήταν όπως το περιμέναμε.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας που ταξίδεψαν εδώ για να υποστηρίξουν τον Ολυμπιακό. Με τη δική τους ενέργεια ήμασταν σε πολλές στιγμές του παιχνιδιού καλύτεροι. Μας έδιναν ώθηση. Είναι το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς, είναι εδώ για να αποδείξουν πως είναι στο πλευρό μας. Πιστεύουμε πως το παιχνίδι ήταν δύσκολο και το ίδιο δύσκολο θα είναι και το παιχνίδι μέσα στην έδρα μας, θα είναι αρκετά όμοιο. Όμως, με τους φιλάθλους στο πλευρό μας θα έχουμε μία παραπάνω ώθηση, μία παραπάνω βοήθεια για να μπορέσουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.