Comic-Con 2019: Τα πιο πολυσυζητημένα trailer από σινεμά και τηλεόραση

Ποτέ δεν είναι αρκετά. Ο πανζουρλισμός των ειδήσεων, των πάνελ, των trailer, των ανακοινώσεων, των...

Ποτέ δεν είναι αρκετά.

Ο πανζουρλισμός των ειδήσεων, των πάνελ, των trailer, των ανακοινώσεων, των κόμικ, του cosplay και ό,τι φέρει η ποπ γιορτή του San Diego Comic-Con, ολοκληρώθηκε μόλις πριν από λίγες μέρες και το υλικό, ποτέ δεν είναι αρκετό.

Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος, το SDCC δεν τσιγκουνεύτηκε τις πρώτες ματιές σε μεγάλα blockbuster και πολυαναμενόμενες τηλεοπτικές σειρές, κι ενώ είχαμε μεγάλες απώλειες, από τη φετινή γιορτή δεν έλειψαν ούτε οι εκπλήξεις. Γι’ αυτό λοιπόν, εμείς συλλέξαμε τα πιο πολυσυζητημένα trailer και σας τα παρουσιάζουμε παρακάτω:

(Προσοχή στα spoilers…)

21 Bridges Comic Con Trailer

Κατά τη διάρκεια του πάνελ των αδερφών Russo, οι σκηνοθέτες του “Endgame” ανακοίνωσαν διάφορα νέα project, όπως μεταφορές των “Battle of the Planets” και “Grimjack” (αλλά δυστυχώς όχι ταινία Community), ενώ αποκάλυψαν και το νέο trailer για την επερχόμενη συνεργασία τους με τον Chadwick Boseman, ονόματι “21 Bridges”, στο οποίο τελούν χρέη εκτελεστικού παραγωγού.

Arrow Season 8 Comic Con Trailer

Καθώς το “Arrow” πλησιάζει την τελευταία του σεζόν, βλέπουμε το retrospective βίντεο του 8ου κύκλου. Στο πάνελ της σειράς που ολοκληρώνεται με τον επερχόμενο 8ο κύκλο, μάθαμε πως ο Brandon Ruth θα βάλει ξανά τη στολή του Superman για το ετήσιο crossover.

Avengers: Endgame – Σκηνές που κόπηκαν (IGN Exclusive)

Το IGN είχε το αποκλειστικό ντεμπούτο μιας σκηνής που δεν μπήκε τελικά στο “Avengers: Endgame”, με τον Thor και τον Rocket.

Batman Beyond Remastered Blu-ray Side-By-Side Comparison (IGN Exclusive)

Εκτός από την αποκάλυψη πως το “Batman Beyond” θα λάβει remaster έκδοση και ψηφιακή κυκλοφορία για τα 20 του χρόνια, το IGN επίσης είχε το ντεμπούτο ενός αποκλειστικού βίντεο που δείχνει τη σύγκριση με τη νέα βερσιόν σε σχέση με το αρχικό υλικό, ενώ παράλληλα μάθαμε ότι ο Bruce Timm έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο για μια αναβίωση.

The Flash Comic Con Trailer 6ου Κύκλου

Το πάνελ του “The Flash” που μας έφερε το trailer, αποκάλυψε, πέρα από τις ειδήσεις για τον νέο κύκλο, πως η νέα αυτή σεζόν θα έχει δύο νέους κακούς, ο ένας από τους οποίους είναι ο Bloodwork, με το ντεμπούτο του να δένει με το crossover του Crisis on Infinite Earths.

Harley Quinn Comic Con Trailer 1ου Κύκλου

Το DC Universe πρόσφερε στους θαυμαστές μια πρώτη ματιά του πρώτου επεισοδίου της Harley Quinn, αποκαλύπτοντας επίσης το trailer για την animated σειρά.

His Dark Materials Comic Con Trailer 1ου Κύκλου

Το HBO μας έδωσε ένα ολόφρεσκο trailer για την επερχόμενη σειρά των BBC και HBO, “Dark Materials”, στην οποία πρωταγωνιστούν οι James McAvoy, Lin-Manuel Miranda, Dafne Keen και Ruth Wilson. Στο πάνελ επίσης συζητήθηκε για το ότι η σειρά “δεν επιτίθεται στη θρησκεία ή την εκκλησία“.

IT Chapter Two Comic Con Trailer

Η Warner Bros. μας χάρισε καινούργιο trailer για το επερχόμενο sequel του “IT”. O Pennywise επέστρεψε και οι Jessica Chastain, James McAvoy και Bill Hader αναλαμβάνουν τους ενήλικους ρόλους των παιδιών που στοιχειώθηκαν από παιδιά, από τον ανατριχιαστικό κλόουν.

Jay and Silent Bob Reboot Comic Con Trailer

Kevin Smith και Jason Mewes αποκάλυψαν το red band trailer για τη νέα τους ταινία ” Jay and Silent Bob Strike Back” στο φετινό San Diego Comic Con.

Preacher Comic Con Trailer 4ου Κύκλου

Τα πάντα γίνονται άνω κάτω με την Αποκάλυψη να πλησιάζει στην τέταρτη σεζόν του Preacher.

Star Trek: Picard Comic Con Trailer

Στο επίκεντρο βρέθηκε το πρώτο του full trailer, που εκτός από λίγη ιστορία επιβεβαίωσε την επιστροφή παλιών αγαπημένων χαρακτήρων. Ο Data (Brent Spiner) του “Next Generation”, η Seven of Nine (Jeri Ryan) του “Voyager” και ο Borg θα επιστρέψουν για την νέα σειρά. Το “Star Trek: Picard” θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές του 2020 στο CBS Access και στο Amazon Prime.

Snowpiercer Comic Con Trailer 1ου Κύκλου

To Snowpiercer ακολουθεί τους τελευταίους επιζώντες της ανθρωπότητας, κλεισμένους σε ένα τρένο που γυρνάει τον κόσμο.

Supergirl Comic Con Trailer 5ου Κύκλου

H Kara αποκτά νέα στολή, αλλά η μάχη της δεν γίνεται πιο εύκολη στην νέα σεζόν, καθώς η Lena Luthor γνωρίζει πλέον την ταυτότητά της.

Terminator: Dark Fate Comic Con Clip Πίσω Απ’ τις Σκηνές

Αν και το υλικό που προβλήθηκε δεν έχει δημοσιοποιηθεί ακόμα, ωστόσο πήραμε ένα featurette για τη δημιουργία της νέας Terminator ταινίας, απευθείας μέσα από το πάνελ του SDCC 2019.

Top Gun: Maverick Comic Con Trailer

Το sequel του “Top Gun” που έκανε 34 χρόνια για να μας έρθει, έχει τον Tom Cruise να επαναλαμβάνει τον ρόλο από την “κλασική” ταινία του ’80.

The Walking Dead Comic Con Trailer 10ου Κύκλου

Το ντεμπούτο του στο Comic-Con έκανε το trailer για την 10η σεζόν του TWD κι επικεντρώνεται στον επικείμενο πόλεμο ενάντια στους Whisperers. Επίσης, την εμφάνισή του έκανε κι ένα νέο teaser trailer για την επερχόμενη TWD ταινία, με πρωταγωνιστή τον Andrew Lincoln ως Rick Grimes, επιβεβαιώνοντας και την κυκλοφορία της στους κινηματογράφους.

Watchmen Comic Con Trailer 1ου Κύκλου

To πρώτο trailer της σειράς εξηγεί τους μασκοφορεμένους αστυνομικούς και μας προετοιμάζει για την επιστροφή του Doctor Manhattan.

Westworld Comic Con Trailer 3ου Κύκλου

To HBO αποκάλυψε το full trailer για την τρίτη σεζόν του Westworld, δίνοντας μας μια καλύτερη ματιά στον κόσμο εκτός των πάρκων, το σχέδιο της Dolores, τις περιπέτειες της Maeve και παραπάνω από τον χαρακτήρα του Aaron Paul, Caleb.

The Witcher Comic Con Trailer 1ου Κύκλου

Δείτε το πρώτο teaser trailer του “The Witcher”, με πρωταγωνιστή τον Henry Cavill στον ρόλο του Geralt of Rivia. Κατά τη διάρκεια του πάνελ, το Netflix έδειξε αλλά τρία ακόμα αποσπάσματα για όσους ήταν εκεί, πληροφορίες για τα οποία, μπορείτε να βρείτε εδώ.

Ποιο από τα trailer του San Diego Comic Con σας ενθουσίασε περισσότερο; Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για περισσότερα νέα, trailer και αποκαλύψεις, από το ετήσιο συνέδριο της ποπ κουλτούρας

Μείνετε συντονισμένοι για όλα τα νέα του SDCC 2019 στο ειδικό hub του IGN Greece.


Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment, χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες, αλλά μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.